Deletedmom4444 Evet cilekes ,gariban analar bebeginiz uykuya daldığında ilk ne yapiyorsunuz 🤓 Ben direk mutfaga kosuyorum ya kahve yapmaya ya mutfagi temizlemeye 🤓🤓🤓 Peki ya siz.
Busemertt Deletedmom4444 uyuyunca çok heyecanlanıyorum 😂ne yapsam karar veremiyorum ve uyanıyor ben hiçbir şey yapamadan başa sarıyoruz 😂😂
Deletedmom4444 Az once de Tuğra daldıgı anda mutfakta aldim solugu hemen mutfagi toparladim.Aklıma post acmak geldi
Semaayk Deletedmom4444 biraz önce bebeğim uyudu buzdolabını temizleyeyim derken yumurta rafını devirip hem yumurtaları kırıp hemde kızımı uyandırdım 😀😀😀
Bir_prens_bir_prenses Deletedmom4444 önce bi kahve içer evi toparlarım jet hızıyla 😁 ev topluysa kahve içer inzivaya çekilirim
Minkpndam Allahım uyusun artık diye dua ediyorum şuan ayağımda sallıyorum ağlıyor ve bende hasta bir şekilde mutfakta sıcak ballı limonlu su yaptım buz gibi oldu içemedim
Eminos Minkpndam sallamayi biraktirmanizi tavsiye ederim cunku sallanan bebek az uyuyor emzirin uyusun veya kucaginizda veya masajla uyutun yapabilirseniz o zaman uzun uyudugunu uykularinin duzene girdigini farkedersiniz
Rubab_Mommy Deletedmom4444 Cayimi tatlimi alip yatagima koşuyorum🤣Bazen meyvede oluyo bazen cay yerine meyve oluyo😁
Deletedmom_36 Deletedmom4444 Cay koyuyorum bende ustune hemen☺️ dagilan oyuncaklari topluyorum herseyi duzenleyip cayimi icip burda takiliyorum ama genelde yorum yapmiyorum😅😅
kubra2608 Deletedmom4444 işim varsa işimi yaparım hemen çamaşır asmak bulaşık makinesi boşaltmak veya yemek yapmak gibi 😅bitince de oturur tv izlerim çay kahve içmem hiç 😂
Deletedmom4444 kubra2608 Ah o isler bitiyor mu ☹️Neden icmiyorsunuz.İnsan bi prensesim falan saniyor 🤓
Deletedmom4444 Cookie O kadar uzun baktim olsa keske kahve makinasi kahveyi yapior.İceri geciyorim oturmus bile 🤓
ettyymom Cookie benimde hayalim hep duşa girmek nasıl giriyosunuz aklınız kalmıyor mu😪bi kaç kez denedim bi kez köpüklüydüm uyandı ağladı bi kez suyu bile açamadan cesaret edemiyorum şimdi
Bhr28 Deletedmom4444 ben direkt akşam uykusunu düşünerek cevap verdim 😂 öğlen uykusu var da gündüz zaten çalıştığım için haftasonları uyuyunca hemen kahveye koşuyorum
Bilgemayse Deletedmom4444 Koşup telsizi açıyorum kaç dakika uyuyacak acaba diye hesap yapıyorum 😂düşünürken hiçbir şeye konsantre olamıyorum. 😂Ben hiç iyi değilim 🤔
Deletedmom4444 Bilgemayse 🤓🤓Bende bazen ha uyandi ,aman uyandi die ic sesimle hesaplasirken bebem uyaniyor