Gecesmom
[bilinmeyen] ürünlerden mesela çamaşır bulaşık deterjanı vb kendinize kullan mutfakta ve çanaşırda bebişine kimyasal olmayan sağlıklı onun hassas vücuduna gçre şeyler al. Ben öyle yaptım kullanılmayacak gibi olanlarıda attım valla mucizemden kıymetli değil❤️ Fikir olsun canım ☺️
Thesra
[bilinmeyen]
Amannnn bu kadar çok pimpirikli olmayın yıllardan beri kullanılan ürünlerrr
Mrveysuf
Reckless cnm Bnde o haci Şakir sabun tozunu aldım ama hiç güzel degl makine eritmiyor artık kullanmıyorum makinem bozulur diye
Reckless
Mrveysuf bendede kaka lekeleri falan çıkmadı bebişte büyüdü zaten artık diye omo kullanıyorum çok iyi çıkıyor lekeler
Bulutunannesi
[bilinmeyen] Şampuan/ dus jeli bubchen. Yuz kremi bubchen
Deterjan: roxy sabun tozu
Yumuşatıcı; yumos / dalin
Islak mendil: sleppy ve dalin
Bez: prima
Pişik kremi desitin, sudocrem bubchen
Cansum172
[bilinmeyen] aaa ben hiç problem yaşamadım çok mu uzundur erecekse yıkıyorsunuz sıkmasınııı çok mu yapıyorsunuz
AliyeAsel
[bilinmeyen] deterjan sampuan uni baby pisik kremi bepanthol kullaniyorum canim
Hatice3
[bilinmeyen] doğru o konuda haklısın ne bileyim içim rahat ediyor sanki benimde önerilerini kullandığımda
Thesra
[bilinmeyen]
Aynen canim herseyi kendimiz yaparsak anca dogal olur baska turlu imkani yok e bizde yapamiyacagimiza gore olanlari kullancaz
Birten
[bilinmeyen]
deterjan friendly ,
şampuan pişik kremi vücut kremi LR Bebek ürünleri ((çok menunum aşırı tavsiyedir)) ,
Bez prima premium care kullanıyorum
ErtugrulAnnesii
[bilinmeyen] deterjan hacı şakir, hassas ciltli olduğu için yumuşatıcı kullanmıyorum(önermiyorum da)
Pişik kremi bepanthol
Şampuan krem mustela
Bebek bezi prima premium
Islak mendil unibaby
Burcakmstftmr
[bilinmeyen] deterjan ve şampuan Uni baby çünkü paraben boya sls gibi zararlı maddeler içermiyor. Bebek bezi olarak sleepy kullanıyorum çok memnunum pişik yapmıyor ayrıca türk malı ve prima ve benzeri bezler gibi zararlı maddeler içermiyor bebeğimiz için sağlıklı olan neyse onu kullanmalıyız. Çamaşırları yıkarken yumuşatıcı yerine az miktarda sirke koyabilirsiniz kokusu olmuyor daha hijyenik olması için. Ve ıslak mendil de sleepy yenidoğan çok güzel diğer ıslak mendilleri yıkayınca köpükleniyor ama sleepy öyle değil saf su olduğu belli pişik te yapmıyor ben ıslak mendil taraftarı değilim kağıt havlu be suyla temizliyorum ama dışarda sleepy kullanabilirsiniz ❤
renkliruya
Bez molfix, deterjan dalan roxy, pişik için zeytinyağı, ıslak mendil dalin..
Elifincibayram
[bilinmeyen] bez slepy
Islak mendil slepy
Sampuan nıvea
Deterjan dalan toz
Elifincibayram
[bilinmeyen] pişik kremi sudocrem
NurR
[bilinmeyen] şampuan uni baby dalin de kullanıyoruz ıslak mendil slepy zeytinyağlı deniycem bi aldık bakalım bez komili deterjan roxy dalin yumuşatıcı
Hatice3
[bilinmeyen] doğru söylüyorsun canım annem diyor doğal olmayınca ölmez çocuk bukadar abartma diye 😂🙈
renkliruya
[bilinmeyen] iyide sırtından büyük tuvaletini çıkartıyor, ama sanırım bu benden kaynaklı.. 4 numarasını alıp bide onda bakacağım çıkartıyor mu diye
Pinkoloji
[bilinmeyen]
deterjan friendly ama minoris ile değiştirecem gibi
Şampuan pişik kremi vücut losyonu mustela ama burts bees ile değiştiricem sanırım
Bez prima premium care
Yumuşatıcı kullanmıyorum
Islak mendil nadir kullanıyorum ama o da baby & me. Genelde baby and me nın pamuğunu kullanıyorum dışarıda ıslak mendil.
Ayberen
Pinkoloji
Peki mustelayı niye değil gideceksiniz memnun değilmisiniz
Gulsah4141
[bilinmeyen] molfix kullanıyorum canım doğduğundan beri memnunum ben ni sorun yaşamadım