Yeliz
[bilinmeyen] deterjan yumuşatıcı uni baby
Şampuan ve pişik kremi mustela
Bebek bezi prima premium care
Islak havlu mendil uni baby
Reckless
[bilinmeyen] deterjan hacı şakirdi artık normal omo kullanıyorum, yumuşatıcı uni baby
Şampuan uni baby
Pişik kremi mustela
Islak mendil sleepy bez primaydı soffio oldu ondanda vazgeçiyorum migrosun kendi bezi miniese geçicem 😁
Mrveysuf
Reckless cnm Bnde o haci Şakir sabun tozunu aldım ama hiç güzel degl makine eritmiyor artık kullanmıyorum makinem bozulur diye
Yagizemine
[bilinmeyen] deterjan dalan roxy.
yumusatici dalin.
bez molfix.
sampuan ve pisik kremi chicco
Islak mendil sleppy kullaniyorum
Adelimmm
Yagizemine sleepy ıslak mendili hangı rengını kullanıyrsunuz?
Mommadam
Dalinin sabun tozu ve yumuşatıcısi
Sleepy ıslak mendil ve bez
Sebamed şampuan ve losyon
Bepantol ve sebamedin pisik kremi
Merveksr
[bilinmeyen] pişik kremi bepanthol baby.
Şampuan sıvı deterjan bebe yağı dalin.
Prima premium care bebek bezi
Sleppy zeytinyağlı ıslak mendili
Gecesmom
[bilinmeyen] eskiden:
Deterjan yumuşatıcı: uni baby
Şampuan: mustela
Bebek bezi: prima premium care
Pişik kremi: sudo krem, bepanthol, hametan, mustela
Şimdi:
Deterjan: suveno
Yumuşatıcı: kullanmıyorum bıraktım
Bebek bezi: goon aldım deneyeceğiz
Pişik kremi: hala arayıştayım muhendisinoglu sayfasının incelemesi sürüyor şu an bitince ona göre yeni bişey alacağım
Muhendisinoğlunu takip edin objektif inxelemeler yapıyor ona göre yönlendiriyorum kendimi 👍🏼 Sayesinde bütün bunların içeriğini öğrendim değiştirdim
Zelischhh
Gecesmom ben pişik kremi kullanmıyorum zeytinyağı sürüyorum her alt açtığımda. Her ihtimale karşı sudo krem var elimde ama hiç kullanmadım. Doktorum da doğal şeyleri tercih ediyorsan pişik olursa zeytinyağını ocakta duman çıkana kadar yak, soğuyunca sür dedi.. 2,5 aylık bebeğim daha hiç pişik olmadı ıslak mendil kullanmıyorum pamuğu zeytinyağlı suyla ıslatıp tupperware ın ıslak mendil kutusuna koyuyorum çokta kolay oluyor
ilknurcelik
[bilinmeyen] şampuan ve pişik kremi Mustela.
Cansum172
[bilinmeyen] deterjan roxyy
Pişik kremi sudokrem ve bepantol
[bilinmeyen] prima premium bez
Islak mendil sleepy
Şampuan ilk sebemad kullandım içeriğinin içinde hoş olmayan maddeler olduğunu öğrendim bebeğime mustela aldım bhnları kullanıyorum ve çok memnunum
Pelrenc
Şampuan: mustela
Deterjan: baby&me
Yumuşatıcı; chicco
Islak mendil: prima
Bez: prima
Pişik kremi: bebek çantamda olan desitin, evde sudocrem ve johnsons baby dönüşümlü kullanıyorum
Mühendisinoglu sayfasını ben de takip ediyorum ama oraya göre ürün bulmak çok zor ayrıca bebeğimi aşırı hassasiyete de alıştırmak istemiyorum bizler hep nasıl büyüdük sonuçta..
Akin
[bilinmeyen] deterjan yumuşatıcı leke cikqrici ini baybi şampuan ve pislik kremi dalin islak mendil uni bayb bebek bezi prima
Minikprensim
Şampuan mustela
Deterjan dalan roxy
Bez şimdiye kadar prima şimdi ise sleepy
Islak mendil kullanmıyorum altı aydır pamuk su ile siliyorum. Bu sebepten hiç pişik sorunumuz olmadı. Olursa diye mustela aldım.
Şimdiye kadar hiç birinin stoğunu yapmadım yani zararını görürsem hemen değiştiririm 😊
Hatice3
[bilinmeyen] canım instagramda mühendis baba var oraya bakıp içeriklerine göre aldım baby me deterjan ıslak mendil mustela şampuan bezimiz prima ama değiştireceğim
Thesra
[bilinmeyen]
Bezimiz prima premium care
Islak mendilimiz uni baby
Şampuanımız mustela
Losyonumuz mustela
Pişik kremimiz sudocream
Çamaşır deterjanımız uni baby
alinmavi
[bilinmeyen] bez islak mendil sleepy gunes kremi mustela sampuan pisik onleyici krem vucut sampuani bebek yagi losyonu sebamed ve mustela deterjan dalan roxy (zeytinyagli olandan aldim ama bu guzel degil hem leke cikarmiyor hem topak topak kaliyor normal beyaz sabun tozundan cok memnundum) yumusatici kullanmiyorum tavsiye de etmiyorum elma sirkesi yumusatip mikrop kiriyor
seydaanur
[bilinmeyen]
deterjan friendly
şampuan vücut losyonu mustela
pişik kremi sudocream
bez prima premium care
ıslak mendil kullanmıyorum onun yerine pamuk kullanıyorum kaynatılıp soğutulmuş suyla temizliyorum
Can
[bilinmeyen] şampuan sabun pişik kremi bebe yagi yumuşatıcı ve biberonlar chicco digerleri bez ve ıslak mendil Sleepy hepsinden çok memnunum ayrıca deterjanı ariel
Yagizemine
Adelimmm zeytinyagli olanini yesil paket
Hatice3
[bilinmeyen] yaaa neden kuzum bana çok güvenilir gelmişti
Gecesmom
[bilinmeyen] çok detaylıca araştırıyo ama mesela sleepy e de önce kötü dedi sonra mesajına cevap gelmiş paylaştı aklandı falan