Minikprensim
Şampuan mustela
Deterjan dalan roxy
Bez şimdiye kadar prima şimdi ise sleepy
Islak mendil kullanmıyorum altı aydır pamuk su ile siliyorum. Bu sebepten hiç pişik sorunumuz olmadı. Olursa diye mustela aldım.
Şimdiye kadar hiç birinin stoğunu yapmadım yani zararını görürsem hemen değiştiririm 😊
Hatice3
[bilinmeyen] canım instagramda mühendis baba var oraya bakıp içeriklerine göre aldım baby me deterjan ıslak mendil mustela şampuan bezimiz prima ama değiştireceğim
Thesra
[bilinmeyen]
Bezimiz prima premium care
Islak mendilimiz uni baby
Şampuanımız mustela
Losyonumuz mustela
Pişik kremimiz sudocream
Çamaşır deterjanımız uni baby
alinmavi
[bilinmeyen] bez islak mendil sleepy gunes kremi mustela sampuan pisik onleyici krem vucut sampuani bebek yagi losyonu sebamed ve mustela deterjan dalan roxy (zeytinyagli olandan aldim ama bu guzel degil hem leke cikarmiyor hem topak topak kaliyor normal beyaz sabun tozundan cok memnundum) yumusatici kullanmiyorum tavsiye de etmiyorum elma sirkesi yumusatip mikrop kiriyor
seydaanur
[bilinmeyen]
deterjan friendly
şampuan vücut losyonu mustela
pişik kremi sudocream
bez prima premium care
ıslak mendil kullanmıyorum onun yerine pamuk kullanıyorum kaynatılıp soğutulmuş suyla temizliyorum
Can
[bilinmeyen] şampuan sabun pişik kremi bebe yagi yumuşatıcı ve biberonlar chicco digerleri bez ve ıslak mendil Sleepy hepsinden çok memnunum ayrıca deterjanı ariel
Adelimmm
Yagizemine sleepy ıslak mendili hangı rengını kullanıyrsunuz?
Yagizemine
Adelimmm zeytinyagli olanini yesil paket
Hatice3
[bilinmeyen] yaaa neden kuzum bana çok güvenilir gelmişti
Gecesmom
[bilinmeyen] çok detaylıca araştırıyo ama mesela sleepy e de önce kötü dedi sonra mesajına cevap gelmiş paylaştı aklandı falan
Gecesmom
[bilinmeyen] ürünlerden mesela çamaşır bulaşık deterjanı vb kendinize kullan mutfakta ve çanaşırda bebişine kimyasal olmayan sağlıklı onun hassas vücuduna gçre şeyler al. Ben öyle yaptım kullanılmayacak gibi olanlarıda attım valla mucizemden kıymetli değil❤️ Fikir olsun canım ☺️
Thesra
[bilinmeyen]
Amannnn bu kadar çok pimpirikli olmayın yıllardan beri kullanılan ürünlerrr
Mrveysuf
Reckless cnm Bnde o haci Şakir sabun tozunu aldım ama hiç güzel degl makine eritmiyor artık kullanmıyorum makinem bozulur diye
Reckless
Mrveysuf bendede kaka lekeleri falan çıkmadı bebişte büyüdü zaten artık diye omo kullanıyorum çok iyi çıkıyor lekeler
Bulutunannesi
[bilinmeyen] Şampuan/ dus jeli bubchen. Yuz kremi bubchen
Deterjan: roxy sabun tozu
Yumuşatıcı; yumos / dalin
Islak mendil: sleppy ve dalin
Bez: prima
Pişik kremi desitin, sudocrem bubchen
Cansum172
[bilinmeyen] aaa ben hiç problem yaşamadım çok mu uzundur erecekse yıkıyorsunuz sıkmasınııı çok mu yapıyorsunuz
AliyeAsel
[bilinmeyen] deterjan sampuan uni baby pisik kremi bepanthol kullaniyorum canim
Hatice3
[bilinmeyen] doğru o konuda haklısın ne bileyim içim rahat ediyor sanki benimde önerilerini kullandığımda
Thesra
[bilinmeyen]
Aynen canim herseyi kendimiz yaparsak anca dogal olur baska turlu imkani yok e bizde yapamiyacagimiza gore olanlari kullancaz
Birten
[bilinmeyen]
deterjan friendly ,
şampuan pişik kremi vücut kremi LR Bebek ürünleri ((çok menunum aşırı tavsiyedir)) ,
Bez prima premium care kullanıyorum