Ilaydacimen0325- Merhaba daha öncede yazmıştım kimse cevap vermedi oğlum iki aylık ve önümüzdeki hafta up darlık ameliyatı olacak olan kimse yokmu? Süreçleri merak ediyorum aşırı stresliyim. Yardımcı olursanız sevinirim📎
eebebegimeee Ilaydacimen0325- benim oğlum ameliyat nerde olacaksiniz biz 8 aylikken oldu bide genişleme kac mm
eebebegimeee Ilaydacimen0325- stent takacaklar onstent 20 gün kadar kalacak sonra kukuc bir operasyonla onu cikartacaklar ondan sonrada 3 ayda bir kontrol olacak bu ameliyatın basari yüzdesi cok fazla Allahin izniyle bisey olmaz
barbarosunannesi Ilaydacimen0325- çok geçmiş olsun ne zaman böbrekle ilgili bişey görsem huzunleniyorum hastane günlerimiz aklıma geliyor .şimdi nasıl.oldunuz
Ilaydacimen0325- eebebegimeee 22ydi en son doktor olması gerekiyor idrar akışı yok dedi kaç gün zorluğunuz oldu ameliyat ne kadar sürdü birde
eebebegimeee Ilaydacimen0325- normalde 3 4 saat sürüyor birkaçgün sonra cikiyorsunuz bebek olduğu için çok zorlanmazsiniz hangi şehirde ameliyat olacak bide hangi hastanede
Ilaydacimen0325- eebebegimeee Bursa Ali Osman sözmez hastanesinde olacak biz Çanakkale’de oturuyoruz çok uzun sürüyormuş 😔
eebebegimeee Ilaydacimen0325- cok źor bir durum biliyorum ama güçlü olmanız lazim bu süreçte size cok iş düşecek tamam zor bir ameliyat ama bir ay sonra herşey geride kalmış olacak
Ilaydacimen0325- eebebegimeee bizim ki açık ameliyat olucak stend kapalı ameliyatta olmuyormuydu iki üç günde toparlar mı sizce ve kesi yeri çok mu büyük nasıl tutucam napıcam hiç bilmiyorum
eebebegimeee Ilaydacimen0325- bizimde açık ameliyat oldu stent takıldı kesi yeri işaret parmagimin boyu kadar var stent disinda bir yöntem varmi bilmiyorum hic
eebebegimeee Ilaydacimen0325- ameliyatın açık veya kapalı olması doktorun teknolojiyi kullanma kapasitesiyle alakalı bir durum diye duymustum kapalı olsa tabiki cok daha iyi olur
Ilaydacimen0325- eebebegimeee evet başka bir yöntem var orda bir yerden parça alıp dar olan kısma dikiyorlar bizimki öyle olacak açıl ameliyat %95 tekrarlamıyor ve başarılı oluyormuş onu tercih ettim o yüzden
eebebegimeee Ilaydacimen0325- onu bilmiyordum hic bize hep en basindan beri stent icin konuşuldu oyu olsunlarda bu günler geçer inşallah
Ilaydacimen0325- eebebegimeee şimdi nasıl bebeğiniz geçmiş olsun sizede bu arada 🥰 ameliyat sonrası bebeği tutmanızda emzirmenizde bir sakınca oldumu yada banyoda
eebebegimeee Ilaydacimen0325- bizim baska sorunlarda oldu oğlum yoğun bakımda kaldı o yuzden kendi hareketlenene kadar yaralar geçmişti ama tutmadabsorun olmaz bence ayrıca bebekler cok cok cabuk toparliyor 2 gün icinde bile gözle görülür şekilde topluyorlar
Ilaydacimen0325- eebebegimeee anladım çok geçmiş olsun o zaman sizede Allah bebeklerimize şifa versin tekrarını yaşatmasın 🥰
eebebegimeee Ilaydacimen0325- amin inşallah sen gönlünü ferah tut onlar daha cok küçük melekler onların cani yanmiyor bile bunu düşün hep güçlü ol ve senin için zor ama uyumaya çalış çünkü yorucu bir süreç olacak Allah her daim yardimcin olsun
Ilaydacimen0325- eebebegimeee ameliyatımızı olduk dediğiniz gibi çok zorlu bir süreç dünden önceki gün ameliyat oldu dün biraz zordu çok ağladı sondaya sinir oluyor heralde bizim kide stendli oldu çıkarması nasıl zahmetimi ? Sorayım dedim size çok şükür bebeğim sağ Salim kucağımda ❤️ Sadece tutarken zorlanıyorum