MTkutay EdaLiya Canım benim ki bazen cokelik kusuyor bazen de direk emdigini kusuyor ve sürekli bir kusma durumumuz var benim ki yarın 3 aylık olacak insallah
EdaLiya MTkutay benim kızım gibi desene cnm sürekli kusma hali 😔 bizimki de yarın 40 günlük olucak 3.aydan sonra gazı ve kusmaları azalır diye ümit ediyorum 🙏🏼
EdaLiya Zynp35 ayy sorma benimde önceden midem bulanırdı ama şimdi dediğin gibi gazını çıkarsın kakasını yapsın rahatlasın diye yapmadığım şey kalmıyor 😂🙈
EdaLiya Deletedmom0086 ishal yok çok şükür Cnm ama dr kontrolünde danışıcam yine .Ek gıdada koktuğunu duymuştum o artık kokunun Nirvana’sıdır herhalde 😂😂
MTkutay EdaLiya yani 2 buçuk aydan sonra kusmasi azaldı gaz sorunumuzda bitti çok şükür sabret senin de az kalmış ama kusmasi tamamen oturana kadar geçmez diyor doktorlar
MTkutay Demirhann bazen fiskirtarak kusuyor ama doktorlar gündü 15 defadan fazla kusarsa reflu vardır dedi bizimki 15 i bulmuyor
Peyote Demirhann hazır bezlerde tonla kimyasal madde var. Kısa vadede pişik ve koku uzun vadede kısırlıktan kansere pek çok hastalığa sebep olabiliyor. Ayrıca dünyadaki atıkların çok büyük kısmına neden olarak ciddi çevre kirliliği yapıyor.
Gfrn EdaLiya tam tersi canım anne sütüyle beslenen bebeklerde daha çok koku olur çünkü senin yediklerinle ilgili bir durum bu ben mama veriyorum kokuyor ama anne sütü verdiğim dönem daha çok kokuyordu
Pembemsii EdaLiya idrar yolu enfeksiyonu olan bebeklerin kakası kokuyor diye biliyorum doktoruna danış bence 🧐
EdaLiya MTkutay bugün doktor kontrolümüz vardı sordum çok normal olduğunu anne sütü alan çocuklarda ekşimsi kokunun olduğunu söyledi ☺️ Bilgi istemiştin canım 👍