Utkucan Kızlar oğlum krup olmuş doktor bricanyl şurup verdi ama araştırdığım kadarıyla ağır bir durup ve yetişkinlere veriliyormuş biraz tedirgin oldum kullanmakta kullanan var mı oğlum 9 buçuk aylık bu arada
TheBaby Utkucan Asla kullanmayın derim. Oğlumda vermişti. Çocukları mahfediyor. Öksürüğü sökerken aşırı derecede çoğaltıyor. Prospan hem bitkisel hemde hemen kesiyor.
Nazlinazli37 Utkucan valla 25 yaşındayım ne zaman kendime kullandıysam çarpıntı yaptı bana. Kullanmanız taraftarı degilim pekk
Utkucan TheBaby hem prospan hem bricanyl verdi ama yorumları görünce tedirgin oldum baya yan etkisini yaşayan var yetişkin olduğu halde
keskebirazuyusam Oğlum 5 aylıkken hasta oldu doktor verdi bricanyl, 5 gün kullandık tam tersine hiçbir iyileşme yapmadı. Çocuktan çocuğa değişen bir durum da olabilir ama ben deneyimlediğim kadarıyla tavsiye etmiyorum
Utkucan keskebirazuyusam denemek isterdim ama beni çok korkutan genelde yetişkinler için olması ve ağır bir ilaç olması oldu😬
Utkucan Nazlinazli37 evet ya ekşi sözlükte falan herkes öyle şeyler demiş çok tedirgin oldum şuruptan doktorda sordum özellikle sıkıntı yok kontrollü olarak kullandırabiliyoruz bebeklerede dedi ama içim hiç rahat değil
babyandmom1 Bizde şuan hem bricanly, prospan ve aferin kullanıyoruz hepsini yarım ölçek içiriyorum.Bende başta tedirgin oldum ama bu zamana kadar ne yaptıysak geçmedi öksürüğü bir umut bunu kullanıyoruz mecbur.
Utkucan babyandmom1 ya bizede prospan ve bu ilacı verdi ne yapsam bilemedim ben evhamlı olunca doktor sıkıntı yok dedi ama ne bileyim hay Allah’ım kendim olsa düşünmem ama çocuk olunca çok korktum
ikibabybirmom Utkucan bende memnun kalmadım malesef 4 yaşında oğlum onada doktor verdi ama öksürüğü hiç kesmedi aksine dahada fazlalaştı
ikibabybirmom Utkucan valla ben iki haftaya yakın kullandım hiç balgam falan atamadı o yüzden biraktim