[silindi] Çok üzgünüm. Geçen ay sleepy 4+ 120 adet bezi 103 liraya almıştık şuan baktım 190 lira olmuş… diyecek söz bulamıyorum.. Allah yardımcımız olsun
2oglananasi Guligul ben hic bakmiyorum esime aldiriyorum goz gormeyince gönül katlaniyor 🙈 bakinca cız ediyor icim
serebro Saresi baby turconun çok uygun olduğu zamanları hatırlayınca suan o da aşırı pahalı geliyor 🤦🏼♀️
Eylulunannesi28 [silindi] bende 2 hafta önce 104 tane 4+ ya 125 tl vermiştim cumartesi günü bi baktım 90 tane miydi neydi 144 tl ydi galiba valla yazık günah ya
[silindi] Eylulunannesi28 bugün almak için siteye bi girdim 190 lira inanamadım… insan boğazından falan kesiyorda evlattan olmuyor
Eylulunannesi28 [silindi] valla yazık günah böylede insafsız olunmaz ki sulara bile zam gelmiş ALLAH ın verdiği nimete de fiyat zam biçilmez
[silindi] HLmom bütün bezleri denedim sadece sleepy pişik yapmadı yoksa market bezi kullanmayı düşünüyordum
ikircikli_kircicegim [silindi] eski usule gecmemize ramak kaldı. Gelsin muşamba bezler gitsin boklu bezi yıkamaya eller.
[silindi] ikircikli_kircicegim aynen valla yok yetiremiyoruz… inan bu ay market alışverişini o kadar çok kıstım ki kahve bile almadım şu hayatta bi kahve keyfim vardı artık o da yok.