SeninAnnenBirMelektiYavrm -erCansu- içime atamadım artık ya çünkü çok sık görmeye başladım ne biliyim 😄
Deletedmom27337 SeninAnnenBirMelektiYavrm malesef bende anlam veremiyorum çokta kızıyorum bebeklerine rahatsızlıkları, hastalıkları yakıştırmalarına.. internetteki bilgi kirliliği yüzünden insanlar pranoya oldu iyice bişeyde diyemiyorsun. En güzel dönemi stres taprak geçiryorlar
SeninAnnenBirMelektiYavrm Deletedmom27337 evet bunu anlatmaya çalıştım aslında yani böyle hastalığı dillendirmek ne biliyim yanlış geliyor
Aysecan-987 Kesinlikle katılıyorum. Zaten bir hastalık belirtisi var ise ya da şüphe, beni rahatsız eden bir sey ilk işim doktora göstermek olur. İnternette o kadar bilgi kirliliği var ki… Hele ki sağlık konusu. Burdan ya da netten bilgi almak yanıltıcı olur.
Deletedmom27337 -erCansu- insan korkudan düşüncesinide yazamaz oldu çok haklısınız :)) az önce 2 posta cevap yazıcaktım insanlarla hiç uğraşamam diye yazdıklarımı geri sildim 😂
-erCansu- Deletedmom27337 ayyy sorma 🤣🎶 post iyide kötüde olsa hep bı kaos hahas ben okuyup gülmeyi tercih ediyorum şuan uğraşamam kimsenin tribiyleeeg 🤣
NukleerBaslikliKiz SeninAnnenBirMelektiYavrm maalesef insanlar okuduklarınin duyduklarınin çok etkisinde kalıyo o yüzden oluyo
Gizoooo SeninAnnenBirMelektiYavrm maalesef annelik😅 benimde bebeğim kendini kasardı türlü türlü hastalıklar buluyordum acaba şöylemi böylemi diye ama büyüdükçe insan rahatlıyor. Birde artık çocuk sahibi olmak zor olduğu için çok kıymetli oluyorlar🥰
hunilimomm SeninAnnenBirMelektiYavrm internette baksak hepimiz ölmüstük kanseriz 😂 endişeler normal ama otizim öyle sağa sola bakmakla ilgili degil
feratlarkupeklergiremez SeninAnnenBirMelektiYavrm insan en çok neyden korkuyorsa onunla sınanır. Arkadaşım hamileyken kordon da kordon dedi bebeğini kordon dolanmasından kaybetti. Bazı şeyleri çok düşünmemek lazım.
Ohaezgi SeninAnnenBirMelektiYavrm çoook haklısın birde burda ennn sinir olduğum şeylerden biride çat boşanmalımıyım? Abi sen bizim kafamıza göre mi evliliği yürütüyosun ki
BuzluKahve SeninAnnenBirMelektiYavrm son dönemlerde çocukların ekran bağımlılığı arttı. Bu da uyaran eksikliğine sebep oluyor. Uyaran eksikliği ile otizmin belirtileri de çok benzer olunca ilk ondan süpheleniyorlar. Durum bu bence.
55eren55 SeninAnnenBirMelektiYavrm canım çok haklısın bu konuda herkes çok kafasına takıyor her belirti otizm olacak diye biley yok her çocuğun gelişimi farklıdır bu bebekler seri üretim gibi aynı olacak diye bişey yok