SeninAnnenBirMelektiYavrm Merhaba hanımlar. Öncelikle hepimiz bebişlerimize en iyi anne olmak için uğraşıyoruz elbette. Ama bazen görüyorum da bu otizm konusu biraz abartılıyor mu acaba yani şöyle postlar görüyorum bebeğim sağa bakti otizm olabilirmi mi sola baktı otizm olabilir mi kolunu kaldırdı otizm olabilirmi. İşte neden bu otizm belirtisi olsun ki diyorum internette oyle yaziyor diyor. Tabiki bebiş için endişeleniyoruz en iyisini istiyoruz ama her hareketini otizm belirtisi olarak görmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Lütfen yanlış anlamayın kimseye böyle post açmayın vs demeye hakkım yok dememde zaten amacım o değil. Sadece internette yazılan her şeye inanmayın ve kendinizi boşu boşuna üzmeyin. Bazen evet bebekler değişik hareketler yapabiliyor ama bunlar kendini vücudunu sesini tanima süreci bu yüzden bize garip gelsede onlar için gayet normal. Bebişlerinizi sağlıkla büyütme dileğiyle..♥️♥️
Deletedmom5447 SeninAnnenBirMelektiYavrm evet malesef bazı anneler işi çok abartıyor bebegi düşse bebeğim neden ayakta duramıyor otizm mi acaba diyecek kıvama geldiler
Aalime SeninAnnenBirMelektiYavrm internete gore ben her ay bisey kanserincikiyorum neremden siikayet yazsam kanser diyor Cocuktaki her sikayettede otizm belirtisi yaziyor
-erCansu- SeninAnnenBirMelektiYavrm smdi bişey yazardım ama kesin linclenirim içime atıyorum 🤣 o kadar haklısın ki öpüyorum
SeninAnnenBirMelektiYavrm -erCansu- içime atamadım artık ya çünkü çok sık görmeye başladım ne biliyim 😄
Deletedmom27337 -erCansu- insan korkudan düşüncesinide yazamaz oldu çok haklısınız :)) az önce 2 posta cevap yazıcaktım insanlarla hiç uğraşamam diye yazdıklarımı geri sildim 😂
Deletedmom27337 SeninAnnenBirMelektiYavrm malesef bende anlam veremiyorum çokta kızıyorum bebeklerine rahatsızlıkları, hastalıkları yakıştırmalarına.. internetteki bilgi kirliliği yüzünden insanlar pranoya oldu iyice bişeyde diyemiyorsun. En güzel dönemi stres taprak geçiryorlar
SeninAnnenBirMelektiYavrm Deletedmom27337 evet bunu anlatmaya çalıştım aslında yani böyle hastalığı dillendirmek ne biliyim yanlış geliyor
Aysecan-987 Kesinlikle katılıyorum. Zaten bir hastalık belirtisi var ise ya da şüphe, beni rahatsız eden bir sey ilk işim doktora göstermek olur. İnternette o kadar bilgi kirliliği var ki… Hele ki sağlık konusu. Burdan ya da netten bilgi almak yanıltıcı olur.
-erCansu- Deletedmom27337 ayyy sorma 🤣🎶 post iyide kötüde olsa hep bı kaos hahas ben okuyup gülmeyi tercih ediyorum şuan uğraşamam kimsenin tribiyleeeg 🤣
NukleerBaslikliKiz SeninAnnenBirMelektiYavrm maalesef insanlar okuduklarınin duyduklarınin çok etkisinde kalıyo o yüzden oluyo
Gizoooo SeninAnnenBirMelektiYavrm maalesef annelik😅 benimde bebeğim kendini kasardı türlü türlü hastalıklar buluyordum acaba şöylemi böylemi diye ama büyüdükçe insan rahatlıyor. Birde artık çocuk sahibi olmak zor olduğu için çok kıymetli oluyorlar🥰
hunilimomm SeninAnnenBirMelektiYavrm internette baksak hepimiz ölmüstük kanseriz 😂 endişeler normal ama otizim öyle sağa sola bakmakla ilgili degil
feratlarkupeklergiremez SeninAnnenBirMelektiYavrm insan en çok neyden korkuyorsa onunla sınanır. Arkadaşım hamileyken kordon da kordon dedi bebeğini kordon dolanmasından kaybetti. Bazı şeyleri çok düşünmemek lazım.