Memfis- Arkadaşlar boy ve kilo olarak küçük doğan bebekler ilerde büyüdüğünde de yaşıtlarına göre küçük mü kalıyor? Çevrenizde örnekler var mı ? Ya da sizin başınıza geldi mi acaba ?
kubr_pak Memfis- Benim kızım 36+5te doğdu, 2680 gram 45 cm boyu, şu an 7 aylık ama daha büyük duruyor
Katya Memfis- kızım 33+3de 1900 kg doğdu. Boyu 47 cm di. Şimdi 13 aylık çok şükür ilk 5 ayda arayı kapattı. Şimdi 79,5 cm ve 11 kg.
HYTmom Memfis- benim bebegim de kuxuk dogdu 9 aylik hala geriden geliyor babasi uzun aslinda ama haricindeki herkes kısa cok üzülüyorum ve kafama takıyorum bunu insallab uzarlar biran once
kubr_pak HYTmom Hamileyken doktorum, ne çok uzun olur ne kısa demişti, standart boylar da olur demişti
HYTmom Memfis- kiz seni masallah uzar o siz uzunsunuz benim esim hariç herkes kısa yeni anne olmuşsun ne guzel bana dua et olur mu benim bebisim de uzasin dalyan gibi delikanlı olsun
Memfis- HYTmom inşallah canım ya Dalyan gibi delikanlı olurlar bebeklerimiz 🙂 insan erkek olunca daha çok takıyor boya