2mmom Sezenaksukarademir uyuyo gündüz, gece parçalı ve saat 5 te kalkıyor her gün değişiyo bi düzen olmadı buda beni uykusuz bırakıyor 😩
2mmom GmzSnn burda bi post okumuştum 7 saat uyuyakalmış bakıcıları bakmış falan Allahım dedim uyuyakalmış ve 7 saat🤦🏻♀️
Sezenaksukarademir 2mmom bizim gece uykularımız 1 haftadır hep düzenli 4 saat uyuyor uyanıp emiyor 2 saat sonra tekrar kalkıyor.
2mmom Sezenaksukarademir maşallah kaç aylık, bi ara benimki de öyleydi ama nolduysa değişti bayram kalabalığı mı etkiledi acaba diyorum 😔
Sezenaksukarademir 2mmom 20günlük daha. Ama bizim gündüz uykularınız çok düzensiz. Mesela bugün sabah 4 30 uyandı ve hala uyumadı. Meme de uyuyor bırakıyor beşiğin yatırırken uyanıyor ve bir daha uyumuyor. 🤦♀️
2mmom Sezenaksukarademir ayy minnoş benimkide o zamanlar gündüz uykusu bozuldu gece de sık uyanıyodu, sonradan gece uyumaya başladı şimdi tekrar başa döndük sık uyanmalar falan 🤦🏻♀️ 71 günlüğüz😅
2mmom Sezenaksukarademir amin canım inşallah tüm bebişler huzurlu olsunlar da biz yorulsakta olur yeterki huzurlu olsunlar❤️
Orkidemm 2mmom kiz ben sirf uyumak icin anneme geldim burada yaşıyorum resmen 🥴😂😂😂 pazar donevegim artik basimin caresine bakacağım napim.
2mmom Orkidemm ay çok iyi 😄 ben kayınvalidemle birlik oturuyorum ama bakta uyuyum diyemiyorum 🤷🏻♀️🤭 annem olsa derdim😄