Ayssss1 Deletedmom_73 ben 5 aylığız ailecek olduk bugün çok iştahsız nasıl atlatacaz bilmiyorum çok üzülüyorum
Mlkdr Deletedmom_73 salgın var sanırım bebek ve çocuklarda.kime sorsam grip bebeği,çocuğu 😔 Dr bize burun spreyi,oral damla ve şurup verdi.kizimin atesi yok şükür öksürük hapşırık ve burun akıntısı var Allah tez zamanda şifa versin inşallah yavrularımıza
Deletedmom_73 Ayssss1 Bende oldum sadece öksürük kaldı bugün kızımda belirtiler vardı gittik daha basindaymis doktor ilaç yazdı insAllah iyi olurlar ya çok üzülüyorum sürekli ateşi var mı kontrol ediyorum normal ısısı Allah’tan 😔
Ayssss1 Deletedmom_73 bende oldum dediğiniz gibi benimde öksürüğüm kaldı kızım 2 gündür öksürüğü vardı dün götürdüm ilaç verdi başlangıç dediler ama bugün çok iştahsız ve hiç uyumayan çocuğum sürekli uyuyor bende ateşlerini ölçüp duruyorum korkudan
Deletedmom_73 Mlkdr Aynı bizde de öyle Allah’tan ateşi yok olmasa bile vücut ısısını ölçtüm normal gösteriyor tez zamanda iyi olurlar insAllah 😔
Deletedmom_73 Ayssss1 Aynen bizimki de uyuyor sürekli çok kötü bebeklerin hasta olması tez zamanda geçer insAllah 😔
Ayssss1 Deletedmom_73 öyle yapıyorum da 30 cc mama içiyor sonra içmiyor kaşık maması verdim bugün hep zorla
Jryyt 2 aylıkken grip oldu. Dr prospan şurup verdi iki günde tamamen bitirdi. Tabi sabah akşam burnunu temizledim. Ve bebek gripken yıkama sadece sil dedi. İki güne atlattık çok şükür şuan 5 aylık.
oyoyoyyedibeni Jryyt neden yıkama dedi nette de her gun yıkayın diyo bizim doktor yıkama diye bise demedide. Bide kac gun yıkamadınız
Saki Deletedmom_73 Bizde de durum aynı ben çok fena grip geçiriyorum 20 gün olucak emzirdiğimm için verilen antibiyotiklerin dozu düşük geliyor hiç etkilemedi benden 4 aylık kızıma geçti 5 gündür çıldırmış durumda iştahını çok şükür etkilemedi ama öksürüğü burun tıkanıklığı olduğu için uyku uyuyamıyor zorlanıyor sanırım ağrısıda oluyor hep yatmak istiyor kucağa alınca ağlıyor doktor öksürük şurubu ve minoset şurup verdi şuan hala geçmedi ama daha iyi yarın kendi doktoruna götürücem rabbim yavrularımızın hepsine şifa versin 🙏🏼
Deletedmom_73 Saki Amin insAllah dün hafif vardı yine de çok öksürük hapşırık yok Allah’a şükür ilaç verince uyuyo ağlayarak uyanıyor yavrum 😔