Deryaa4319 Kızlar oğlum zayıfmış sütüm de çok aslında emziriyorumda sürekli doktor mamaya başlayalım dedi aptamil ar verdim çok ağladı ishal oldu sevmedi golden goat nasıl kullanan memnun kalan var mı
BurcuuY Deryaa4319 Hipp dene canım en iyisi o bence ben şuan emziriyorum ama ilk hastaneden çıktığımızda Hipp kullanmıştım ikiz yeğenlerim hep Hipp mama kullandılar biz memnun kaldık
Gulsummm Deryaa4319 bende kızıma bir ara kullandım güzel kilo aldırıyor fakat bir süre sonra ağır gelmeye başladı kabız oldu çok hipp e geri döndük. Bebekten bebeğe değişir deneyip göreceksiniz
Damla33 Deryaa4319 kakasi mukuslu gibi oldu bide yaparken sesli oldu bnde degistirdm gazina cok iyi gelmişti
Elf28 Deryaa4319 hipp benm bebegime asırı gaz yptı bnde aptamlden memnnunm herkexn frklı kndıne gre deniceksn mecbur
BurcuuY Deryaa4319 o çocukla alakalı ikizlerde kızda gaz yapmadı ama erkek zaten kolileri hep gazı vardı
Deryaa4319 Damla33 gölden goat mı gazına iyi geldi benim oğlan da arada yapar mukuslu doktor normal dedi
Damla33 Deryaa4319 evet gazina iyi geldi golden goat mukuslu falab olunca korktm keci sutu agir geldi diye dusundum sma kullaniodm tekrar ona gectim
Albertosss Deryaa4319 ben hip ve golden goat ikisini birlikte kullanıyorum maşallah çok iyi kabızlık sorunu falan yaşamadı gaz problemini bitirdi . Tabi bebekten bebeğe değişiyor .
ZeynepAdam Deryaa4319 golden goati gecelrti veriyorum kabiz gaz sikintisi yaratmadi hic bizde. Tadi da kotu degil. Ne kdarlik bebeginiz? Hipp combiotic te hazmi kolay bir mama ama kilo alimi konusunda pek yeterli degil. Amac karni doymasi bebegin.
Deryaa4319 ZeynepAdam 5 aylık olmak üzere aptamil hiç beğenmedi yüzünü ekşitti hep bunu beğenir inşallah
Kturna Deryaa4319 benim kızımda sevmedi ve vücudunda benekler çıktı golden good dan sonra normalde aptamil kullanıyorum denemek için almıştım pişman oldum çok huzursuz etti