sevimlienerji Tugcedemir şimdi emziriyorum işte o yüzden ilaçla değil de doğal yollar ile almaya çalışıyorum
sevimlienerji Emelingoo teşekkür ederim bunu deneyeceğim zaten herkes cici bebe tavsiyesinde bulundu inşallah ise yarar bende 🌼
sevimlienerji Samilknur41 😅bende alışmaya çalışıyorum ama açıkinca hemen halsiz düşüyorum o yüzden biraz olsun kilo almak istiyorum
Samilknur41 sevimlienerji aynen oyle oluyor ama yemekte midemi bulandiriyor yiyemiyorum az bisi yiyorum birakiyorum . Evdeki kedi bile benden fazla yiyor 😂
anayorgunnn sevimlienerji bir kaç sene önce 43 kiloydum. Supradyn ve bombax kullandm 47 oldum snra 53 oldum. Seneler snra da ikinciye hamile kaldım 65 le doğum yaptım şuan 56 57 arasndaym 60 olmak istiyorum ama istahm yk yA
Busraa3535 anayorgunnn bombax trendyol da buldm ben dha önce ama cesaret edemedm. Emzirme doneminde sıkıntı olrmu acaba icmek. Her hangi bi yan etki yapdımı acaba sizde
annelikhalii sevimlienerji sut cici bebe ceviz bal karıştırın yiyin birde tahin helvası cok sut ve kilo yapıyor kendimden biliyorum 🤣 beni mahveden tahin helvasiydi ama benimle baş edemedi 160 boy 56 kiloyum şuan 😀
Seliminannesiiii sevimlienerji sevimlienerji 1.68 boy 73 kiloyum 🙈 dokuz aylık bebişim var. Havuç suyunu Erkan Topuz hoca önermişti garanti yöntem yani 😉