Ataselim Uygunajda 2 doktora sordum canim. Cevap veremediler. Idrar tahlili yaptılar bi sonuç çıkmadı. Bilmiyoruzla gecistirdiler sonra. Heralde bez koku yapıyor öyle düşünmeye başladım
Abide91 ayni sorunu yasiyoruz canim bebegim 4 aylik cisi cok kokuyor onceden hic kokmazdi simdi bezini degistirmek icin actigimda hemen kokusu geliyor keskin bir kokusu var. bir kac gun sonra kontrole gittigimde doktora sorucam bende
Uygunajda Abide91 doktorla görüştükten sonra banada soylermisiniz ben randevu alamıyorum geç veriliyor bekliyorum bende bana da söylerseniz çok sevinirim merak ediyorum
Uygunajda Ataselim Bilmiyorum ki olabiliyor mu ki öyle ben bu aralar pek su içmiyorum ondan da olabilir mi çocuk susuz kalincada koyu renk idrar oluyormuş
Abide91 Uygunajda canim biz kontrole gittik anlattim durumunu idrar tahlili istedi. Bebegim bu ay sadece 300 gr kilo almis eger enfeksiyon varsa ondanda az kilo almis olabilir dedi
Uygunajda Bebeğime günde iki çay kaşığı su versem bir sıkıntı olur mu idrarı koyu kokuyor çünkü susuz kalıyor belki sürekli de emziyorum da anlamadım bir türlü ya
Kubrarda13 Uygunajda Oğlum 6 ay 18 günlük canım ek gıdaya geçtiğimizden beri aynı sorunu bende yaşıyorum sadece anne sütü alırken böyle değildi ama ek gıdaya geçeli değişiklik olduğunun farkındayım idrar yolu enfeksiyonu mu var acaba diye araştırdım belirtilerin hiçbiri bebeğimde yok ama idrarında anlam veremediğim bi koku var sebebini ek gıdaya bağlamıştım bende 🙄
Uygunajda Kubrarda13 benimki üç aylık sadece anne sütü alıyor acaba susuz mu kalıyor sürekli de emziyorum da yada enfeksiyon mu kapmış bilmiyorum yada çocuk büyüyor ondan mı kafam çok karışık doktora da gidemiyorum randevu da alamıyorum napcami bilemedim su vermek istiyorum ama oda zararlı
Ataselim Uygunajda ben veriyorum valla. Bazen eskilere hak veriyorum Annelerimiz bize su vermiyor muydu. Sakat mı kaldık içtik de
Kubrarda13 Uygunajda Ben 2 aylık olduğundan beri su veriyorum az miktarda. 2 ay aşısına götürdüğüm de hemşireye çok terlediğini söylemiştim hemşirede havalar çok sıcak günde 2 3 çay kaşığı su verebilirsin belki senden aldığı yetersiz geliyodur demişti öylelikle başlamıştım vermeye büyüdükçe arttırdım su miktarını şuan çok güzel su içiyo ama bizim sebep ne bende çözemedim
Uygunajda Abide91 Hadi ya ben sağlık ocağına gidicem inşallah sorarım bende bilgin için teşekkür ederim çok sağol ama sanki düzene girdi rengi berrak kokuda yok artık ben su içtim bol bol onunda emzirdim düzeldi su içmedim kaç gündür bebeğim o yüzden öyle oldu belki benden suyunu alamıyordu