Birmelekmeselesi46 Deletedmom00881 Bu model değilde yine aynı marka nimo nun baya küçük şekilde şarjlı usbli taşınabilir nebülazatörü var onu aldım ben aşırı memnunum canım. Hem küçücük hemde hiç ses yok taşınabiliyor.
Ecemmclk5353 Deletedmom00881 Tabiki ciğerleri açılıyor biz kullandık canım ilaç verdi ventolin sıktık içine hava verdik cok iyi oldu cok şükür
Birmelekmeselesi46 Deletedmom00881 Rica ederim canım❤️Bizdede öksürük vardı on gün öncesine kadar doktor bronşite çevirmek üzere dedi nebülazatör verdi bunu aldık. Ventolin ve bitane daha damla verdi doktor. O damlayı nebülazatöre boşaltıp kızımın burnuna takıyordum maskesiyle kızımın öksürüğü birkaç güne geçti çok şükür. Doktorunuz bilgi verir mutlaka çok geçmiş olsun.🙏🏻
Balkizlarim OlgaArslan hırıltı olan bebeklere veriliyor genelikle tek başına öksürük kesmez burnunu falan açar Doktora gittiniz mi buhar makinesi de odanın nemini ayarliyor oda tam öksürük kesmez ❣️
Deletedmom00881 Balkizlarim öğleden sonra randevumuz var canım gidecez inşallah, 2 gündür öksürüyor, henüz 2 ay 1 haftalık burnu da tıkanık belki makina iyi gelir diye düşündüm
Balkizlarim Deletedmom00881 Doktora götürün bence ondan sonra bir sorun tavsiye ederse kullanın ne desem bilemedim bayada küçükmüş canım ama rahatlatıyor baya bu tür hava makinesi 🌺😍
Asyaayaz1 Bunu genelde hırıltısı çok olunca bronşite yakalanmaması için yada bronşit olanlar için veriyorlar havayı cnm bende ilk oğlumdan biliyorum öksürüğü için başka bişey önerirler geçmiş olsun❤️
Deletedmom00881 Asyaayaz1 anladım canım teşekkür ederim, ben ilk defa alcam bilgim yoktu ondan sordum