AyazMerve Lavinia_21 ben şok 😳 zaruri ihtiyaçlarım için gramımı bozduracaktım ama birkaç gün daha mı beklesem bilemedim
Lavinia_21 Gorkeminannesiii ben TL de kalıp hiç alamayanlardanım param çok değer kaybetti yazıl oldu şimdi alsam mı ne etsem bilemiyorum
Portakal Lavinia_21 ya bende varya altına çevirsem mi diye düşündükçe daha da yükseliyor ve ben hala Tl de tutuyorum
Eslemmm45 Lavinia_21 bizde aynı öyle çok pişmanım ama yapcaz bişey yok hiç birimiz bilemezdik böyle olcagini sağlık olsun
KucukAdamm Lavinia_21 Şuan alım zamanidir diyemem ama hedef olarak 875 bekleniyor . Ha bu 875 e belki direk çıkar belki önce bı dipleri görür sonra çıkar orasi risk işte ☺️ ama hedef 875.
Lavinia_21 Katy öyle görünüyor ama zarar edeceğim kadar ettim bide şimdi alıp iyice zarar edersem amanıın
Katy Lavinia_21 şişirdin beni şişirdin🤣 düşerse ben verıcem sanaa 😂😂 düşmez korkma ya. Ne düş ki buda düşsün 🦄
Lavinia_21 Portakal ben yandım yanacağım kadar düşmesini bekledikçe iyice arttı ben bugün aldım sizde geç kalmadan alın artık bence yılbaşından sonrasına hiç güvenmiyorum