Sevgi1995 sarmaliklahana yok bacım Bn oğlum ilk doğduğunda marketten 50 60a alıyordum o bile pahalı diyordum ulkecek cokuslerdeyiz valla naplm ikinciye hamileyim onada stokliycm artik
kokusudalin Teşekkürler bende şimdi aldım harıl harıl bez ve ıslak medil bakıyordum. Baby turco bezi ilk kez denicez. 120 adet 150 TL aldım
sarmaliklahana annesininaslanii yok kız bugün 18:00 de yatacak koleksiyon kuponu dıyorsan 🤭 bende beklıyorum heyecanla 🤗
sarmaliklahana annesininaslanii ben lavanta kullandım güzel hafif kokuyor burma buram rahatsız etmiyor. Şimdi de limon ve portakal aldım 🤭
sarmaliklahana annesininaslanii Eveeet 4 gözle beklıyorum ben tarih şaşmaz 😆 hem elimden hem kendimden yapmıştım topla 181 TL yatacak gösteriyor ama bakalım ne olacak 🤭
sarmaliklahana annesininaslanii asistan var ya. Oradan gir hazır sorular cıkıyor kampanyalar de devam et. Trendyol asistan - kampanya ve kupon işlemleri - seklinde devam ediyorsun gösteriyordu ama suan göstermiyor bugün yatacak diye sanırım secenek kalkmış 🥴