Winnithepooh Birprensannesi12 merhaba dino konsept düşünüyorsanız maket pasta yaptım kendim 55 tl den satıyorum 2 katlı ve pipetlwr kürdan konuşma balonu iyi ki doğdun yazisida var gorsel atarım dusunursneizb
Mrymalya Birprensannesi12 heryere kargo su var cok guzel konseptler var resimde gördüklerinize ekleme cıkarma yapabiliyorsunuz
Birprensannesi12 Mrymalya Evet çok güzel bı site teşekkür ederim ordan alışveriş yapacam gibi gorunuyor
yalnizbirisi buselidunya bende hiç karakter sevmiyorum göz yoruyo sanki nuud renkler çok tatlı olmuş ilk yaşımızda yeşil krem ahşap ikincide bej Krem kahve üçüncü doğum günümüzde tatlı mürdüm somon krem dusunuyorum bakalım nasıl olacak sizinki harika olmuş harikaa 😍
buselidunya yalnizbirisi Ya bence de. Diğer türlüsünü herkes yapıyor artık ama böylesi hem göz yormuyor hem şık duruyor, çok iyi fikir sizin düşündüğünüz 🥰
Nesrincente Birprensannesi12 subatta bizimde nasipse ilk dogum günümüz patron bebek yapıcam insallah hazırlıklara basladım yavaştan 😊 100lü balon siparişi verdim magnet aldım patron bebekli sonra siyah mukavva aldım 1 yapıcam üstüne patron bebekten yapıstıecam sonra arkadasım cıktı pano işleriyle uğrasıyor ona pano yapturcam kuranlara patron bebek piguru yaptıcam falan boyle bakalm
yalnizbirisi buselidunya Sizinki çok daha güzel olmuş bayıldım muhteşem kareler çıkmıştır eminim güzel yaşları olsun 🌾😍
Birprensannesi12 buselidunya Bayıldim yemin ederim 🙈 canım şuan burda ne aldıklarını bana söylermisin
buselidunya Birprensannesi12 Balonlar, şu fotoğraflı 1 yazısı, fon karton, geri kalanı bendeki şeyler hep🥲 Pastayı instagramda bir sayfadan yaptırmıştım, muffinleri ve üstündeki süsleri de kendim yaptım bu şekilde🙏🏻
Winnithepooh Birprensannesi12 Konuşma balonu ve pastayı digerlerinide atayım dedim 2 senedir ben yaptın geçen sene pasta yaptrmistim bu sene pahalı diye kendim yaptim normal pasta alıp yedik 🤣nasipse bu senede öyle yaparız galiba bu pahalilik la mecbur 🤷♀️
Birprensannesi12 buselidunya bide 1 i fon kartondan mi yapiyolarmis onu nerden satın aldin diycektim 😅 minik fotoları nerden cikarttiniz onu yapma asamanizi yazarmisnz🥰