ikiogulannesiii Birprensannesi12 Biz ayıcık konsepti yaptık . Menümde mercimek köftesi ,tatlı-tuzlu kurabiye,yaprak sarma,peynirli pogaça,muffin kek , haşhaşlı kurabiye, patates salatası ,elmalı kurabiye vardı…
Perfect_woman Kadersizxww Mayıs ayindaydi doğum günümüz şimdi malum her şeye zam geldi o zamanda 340 lira ödemiştik
Taze1mom Birprensannesi12 merhaba ben safari yapmıştım resmini yükleyeyim şimdi, şekilli ve renkli balonlar pasta standı cupcake süsleri tabak bardak kaldı elimde isterseniz uygun fiyattan verebilirim
Taze1mom Birprensannesi12 200 lira olarak düşündüm balon 100 yada 150 adet gönderebilirim 1 zincire 100 adet yetiyor normal şartlarda
Perfect_woman Birprensannesi12 Herşeyi eşim ben ve eşimin 2 yeğeni hazırladık etegi de satın aldım organizasyona vereceğime kendim büyük bı zevkle hazırladım canım ☺️
Mrymalya İnstagramda partiden hesabı var orda begendiğiniz bir konsepti hazır olarak yolluyorlar ben kızımın kini o şekilde satın aldım
Tugcedemir Birprensannesi12 benimde oğlum var daha 7 aylık ama şimdiden araştırıyorum kahverengi krem tonlarında ayıcık konsepti düşünüyorum ben
Mrymalya Birprensannesi12 heryere kargo su var cok guzel konseptler var resimde gördüklerinize ekleme cıkarma yapabiliyorsunuz
buselidunya Birprensannesi12 ben sade birşey istediğim için herşeyinin malzemesini kendim alıp yapmıştım konsept falan düşünmeden😃 Şöyle fikir olsun;
yalnizbirisi buselidunya bende hiç karakter sevmiyorum göz yoruyo sanki nuud renkler çok tatlı olmuş ilk yaşımızda yeşil krem ahşap ikincide bej Krem kahve üçüncü doğum günümüzde tatlı mürdüm somon krem dusunuyorum bakalım nasıl olacak sizinki harika olmuş harikaa 😍
Birprensannesi12 buselidunya Bayıldim yemin ederim 🙈 canım şuan burda ne aldıklarını bana söylermisin
ketcapli_lahmacun buselidunya Merhaba. 😊 Bu yaş panosunu nboş şekilde alıp üstüne kendiniz mi yapıştırdınız resimleri yoksa bir yerden mi yaptırdınız? 😊
Umutegem Birprensannesi12 yaspasta Tatli tuzlu kurabiye Hindistan cevizi topları Yaprak sarma Sade kek Mozaik pasta Cigkofte Sigara böreği Cocuklqr icin eti puf dan kardan adam Dondurma külâhının icine cikolata ve supriz yumurta aklima gelen bunlar cnm