Yasemin38 Kgn https://resimlink.com/loOE buda sana örnek bir liste olsun canım fikir amaçlı bakmak istersen. Bizim başlangıç listemzdi
Karakas_06 Sadece yoğurt verdim havucu vermedim çekiniyorum 5 aylık doktora gidicem beklemedeyim biraz da tek başıma tırdıyorım eşim gelince de uyuyo 😂 haftaya doktordan sonra başlıycam inş
Kgn zeynepmommm zaten farkındaysan bi tane denedim ah yemedi vah yemedi yapmıyorum süreçten bahsediyorum 3. Denemeniz bu da bi soru
melekdag Kgn 3 ünü birlikte su da kaynatıp püre olarak verin belki daha çok hoşuna gider beni. Oğlum seviyor
Ozge5555 Solin160616 canm kucuk bi dilim balkabagini ve patatesi kucuk kucuk dograyip suda hasliyorum sonra yumusayinca icine irmik atiyorum pisince iyice en son zeytinyağı ekliyorum 1 yemek kasigi blandirdan geciriyorum hazir 😊
nilimsi Ozge5555 irmik yerine yulaf ezmesi koyduğumda benim bebeğim daha çok sevdi aklında bulunsun😊 Solin160616
Fatma_696 Kgn nasil verdiniz blenderle ezdiniz mi bizde baslyacgz ama nasil yapacm bir fikrim yok dokyor corba olarak ver dedi nasil olur blmyrm ?
Kgn Fatma_696 bazen suda haşladım bazen buharda sonra çatalla ezip biraz su katıp açtım kıvamını biraz da zeytin yağı döküp verdim ama yemedi😂