Kgn Merhaba anneler ek gıdaya geçtik kabak patates ve havuç denedik havuç yedi sadece diğerleri mümkün değil ağzını bile açmadı tadını aldıktan sonra. Sizin denemeler nasıldı biz de mi tuhaflık var
siyah3430 Kgn kabakla başladım. 2. Gün. İlk gün tükürdü bugün biraz daha yedi. Yarın az daha verebilirsem ne âlâ. Ben zeytinyağı ekledim çay kaşığı kadar onunla ezdim. Bugün daha iyi yutabildi. Salı havuç deneyeceğiz
Kgn Alpbeybi deneyeceğim sırada onlar var da mühim olan o değil bunları denemesi gerektiği ki alerji yapmazsa zenginleştirip sunayım tekrar
SB_ Kgn siyah3430 nasıl yapmak istersen sana kalmış İlk 3 gün kuraliyla tadım yapmak istiyorsan patatesi ancak karisimlara geçince verebilirsin çünkü patates yalnız başına gerçekten çok kuru bir besin
zeynepmommm siyah3430 ben karıştıp veriyim mesela brokoli ve havucu karıştırıp verfim bide buharda pişiriyor um bir çay kaşığı zeytin yağı ekliyorum
Kgn siyah3430 bende aynı şekilde yaptım ya buharda haşlayıp çatalla ezdim zeytin yağı ekledim ama yemedi tekrar deneyeyim yarın😬
rua_da_senhora_das_verdades Kgn normal. Bebeğim 2 haftadır ek gıda alıyor daha yeni yeni bir şeyler yediğinin farkında. Yutmayı çiğnemeyi vs yeni öğrendi diyebilirim.
Katy Kgn bizde sıkıntı yok hepsi yiyor hatta fazla yiyor kücük bir muzu bikerede yedi üstünede emdi tadım diye basladık ama maşallah bildigin doyumluk yiyor vermezsem aglıyor günde 3 öğün 5,5 aylık