Tayiyldrm Merhabalar sizlere bir sorum olucak oğlum 2 aylık yüzü baya esmer elleri ayakları ise bembeyaz ten rengi hiç önemli değil ama böylede olunca bir garip oluyor açıkçası sonradan açılırmı nasıl olur bir fikri olan varmı?
Annesiballlisi Tayiyldrm Genetiktir ama bu anne baba esmerse bebekten beyaz tenli olmasını beklememek gerekiyor.
Tayiyldrm Annesiballlisi ben beyazım babası kumral beyaz tenli olmasını beklediğimden değilde elleri ayakları beyaz yüzü esmer
Tayiyldrm cicekbahcem sarılığı doğduğunda fazla yoktu ama bizde anlayamadık sizindemi böyleydi bebeğiniz
cicekbahcem Tayiyldrm Evet,yüzü böyle sarımsı kara gibiydi sarikara(ebemiz öyle demişti). Sonra üçüncü ayda her yeri bembeyaz oldu 🥰 ilk doğduğunda ne renkti genelde bebekler o zaman belli eder tenini
Tayiyldrm cicekbahcem ilk doğduğunda kırmızı esmer karışıktı sonra sarardı yüzü sarılıktan sonra esmer oluyor yüzü şuan bi sarı gibi bi esmer oluyor çoğunluk esmer ama elleri kollarının yarısına kadar beyaz böylede bi garip oluyor açıkcası 😊
ElSa2811 Tayiyldrm benim kızımın da yüzü falan ellerinden kara elleri beyaz duruyor babası çok esmer ben sarışınım oda arada kaldı herhalde 😂
Tayiyldrm ElSa2811 😂 siZinki kaç aylık aynen bende öyle diyorum çocuğum karar veremedi ne renk olacağına ☺️☺️
merve5561 Tayiyldrm bi baktırın muhtemelen sarılıktır elleri beyazsa yüzü de o renk olacak sarılığı geçince
Elikom Benim kızımında elleri bembeyaz. Dogdugu günde bembeyazdı ertesi gün eve geldik birden esmer oldu.şuan 1aylık hala yüzü esmer eller beyaz. Bende bekliyorum ne yönde dönecek🙂 ben beyaz tenliyim eşim esmer
Tayiyldrm Elikom bende beyazım eşim esmer gibi ama çokta esmer değil kumral gibi eşim😂 bende bekliyorum ne zaman oturacak yüzü elleri ayakları bembeyaz ☺️
luciferrr Tayiyldrm benle baba esmeriz ama oğlum aşırı beyaz tenli.. Sizin aile tarafından öyle varsa onlara çekmiştir genetik çünkü