sutlucikolata EllaNaz_2021 kulak kesin dokuluyorda alin icin bi sey diyemicem cunku kizimda dokulmedi :/
plakayerli EllaNaz_2021 6 aylık olduk dökülmedi ama büyüdükçe alan genişlediği için sanırım daha seyrek görünüyor
Saresi EllaNaz_2021 yani ben sayısını bile bildiğim için 😂😂 biraz rengi açıldı. Çok saçlı doğmuştu kızım. Saçları da hiç dökülmedi. Ben bildiğim için alnındaki tüyleri görüyorum ama kimse aaa tüylü falan demedi şimdiye kadar 🤭
Svvl08 EllaNaz_2021 benimkide 2 ay 27 günlük alnında çok tüy var hic dokulmedi bende merak ediyorum ne zaman dökülür diye
EllaNaz_2021 Saresi aynı bızde oyle cok saçlı ve her yerı tüylü bır kızım doğdu saglık en basta cok şükür 🙏 bızede kımse demedı alnı tüylü gel gorku ben görüyorum tuylerı hemde nasıl 🙈🥰
Saresi EllaNaz_2021 kızımın omuzlarında, sırtında, kulaklarında da vardı. Hepsi döküldü ama alnı maalesef 😂 doktor döküleceğim söylüyor 🤷🏻♀️
EllaNaz_2021 Saresi bızde kulak sırt omuz dökülüyor ama tam dokulmedı daha alın hep aynı 🤷♀️ Bebeğin kaç aylık canım?
EllaNaz_2021 Saresi masallah buyutmusuz 🧿🙏cok bellı olmuyordur buyudukce genısler alın gozukmez dıyorlar dogrumu?
Saresi EllaNaz_2021 dediğim gibi ben sayısını bile biliyorum incelemekten 😂 ama dikkat çekmiyor yani uzaktan belli değil. Buğday tenli kızım alnı bi tık daha esmer duruyor