EllaNaz_2021 Kızım Alın ve kulak tuylerı dokulmuyor 3 buçuk aylık nezaman dokulecek kalıcımıkı yoksam ?
Burc123 EllaNaz_2021 eğer emziriyorsanız pamuğa biraz sütünüzü sağın sürün tüylü yerlere dökülüyor o şekilde
Sefeff EllaNaz_2021 benimki tüy yumagiydi resmen siyah siyah bide ne zman döküldü bilmiyorum yavaş yavaş oluyor çünkü şimdi 21 aylık kalmadi birşey esmer olacak sandım hattâ ama beyaz tenli
EllaNaz_2021 Burc123 evet emzıyorum sımdı dedıgınız gıbı yaptım kackere yapmam lazım ıse yarıyormu gerçekten?
EllaNaz_2021 Kubrik5734 aynı bızım gıbı alın tuylerınız varmı yenı yenımı dökülüyor bızımkı hıc dokulmuyor sımdıye kadar
Burc123 EllaNaz_2021 ben bir zaman yaptım kuşağı çok aşırı türlüydü alnı falan bende yaradı gün içinde aklıma geldikçe yaptım sonuçta süt hiçbi zararı yok
Aybukem17 EllaNaz_2021 canım endişe etme benim kızımın da alni kulakları bacakları çok tüylüdü 5 aylık şuan hepsi döküldü
ikizlerinannesi2985 EllaNaz_2021 tabii ki döküldü. Baya az kaldı, dikkatli bakınca görünüyor ama var yani. Tertemiz değil
EllaNaz_2021 Aybukem17 canım kulaklarında azalma var belınde bacaklarında var onlarda dökülüyor görüyorum ama alnı hep aynı azalmıyor dökülmüyorda teşekkürler canım ınsallah bızımkı dokulur erkenden🙏🙏🙏🙏
EllaNaz_2021 Burc123 daha oncede duymustun ama yapmadim hic bazilari sutun sekerli oldugunu ve daha cogalacaginida duydum o yuzden denemedim.🤷♀️
Burc123 EllaNaz_2021 https://resimyukle.io/r/vTHlBJfOrr kulağı alnı sırtında çok fazlaydı kalmadı gibi bişey şu anda 😅
EllaNaz_2021 Burc123 canim resim bende acilmiyor bakamadim bende yuklemek istiyorum nasil olacak bilmiyorum 🤷♀️
Burc123 EllaNaz_2021 Google resim yükle yazıp IrDA’n yukleyıp linkini kopyala yapıştır yapıyorsun canım