BarlasMomm Nurdnc neye cevap vericegimi anlamadim da elimde 2 tane oyun halisi var ikiside kullanilmadi. Bursada yasiyorum gorselleri yukarda var tekrar atayim isterseniz
BarlasMomm Nurdnc baska bir uygulama uzerinde satisa koydum ordan alirsaniz 10 tl gibi bir ekstra ucret yansitiliyor bilginiz olsun
Asli123 Nurdnc aydın sökedeyım. Nasıl paylaşacağımı bilmiyorum. Düşünürseniz 350 TL ye bırakırım. Tiny loveler biliyorsunuz çok pahalı 2 bine dayandı
Asli123 Nurdnc gerçekten düşünüyorsanız instegramdan modeli atarım. Su an benim oğlum büyüdüğü için kaldırmıştım. Alırım derseniz cıkarcam ortaya. Bütün parçaları duruyor. Tekmeleme yeri de çalışıyor içinde de pil mevcut
Busragokceberra Asli123 Yoruma Fotoğraf Eklemek (Açık Fotoğraf Yöntemi) https://imgyukle.com/ buradan yüklediğiniz fotoğrafın üzerine basılı tutun ve kopyalayın. Kopyalayarak yaptığınızda fotoğraf açık paylaşılacaktır.
Asli123 Nurdnc oyun halısı. İnternete girip bakabilirsiniz. Piyasamın en iyi oyun halısı. Üzerindeki figürler adet olarak satıldığı zaman ben aldığımda tanesi 60-70 liraydı. Su an 150.200 arası değişiyor. Üzerinde birçok fonksiyonu var.
Busragokceberra Canımız annelerimiz başka uygulama ismi vermek ve Instagrama yönlendirmek yasaktır bilginize @Asli123 @BarlasMomm