Dimitrina_kovaceva Kızlar herhangi bir fonksiyonu olmayan mama sandalyesi arıyorum. Ben oraya oturunca sadece yemek yenmesi gerektiğini bilmesini istiyorum. Bu yüzden üzerinde oyuncak vs olmasın. Dümdüz sadece mama yedirebileceğim bir ürün olmalı. Aradığım özellikler güvenli ve dengeli olması, sağlam olması. Bide önünün tablası cıksın. Çıkarıp bizim yemek masamıza yanaştırdığımda bizimle aynı masada yemek yiyebilsin istiyorum. Çok fazla da bütçe ayırmak istemiyorum açıkcası. 1-2 yıl kullanılacak bir ürün sonuçta. Bütçeyi maksimum 350 TL olacak şekilde tutmayı düşünüyorum. Bana öneride bulunursanız çok sevinirim.
Katy Dimitrina_kovaceva chicco polly aldım memnunum biraz pahallı evet ama şöyle bişey bebegınız benım oglum gibi iri ise diğer portatif masalar olmuyor cocuk içine girdimi çıkaramıyorsun bunuda baz alarak tercih edin derim 🌺
gulsnmstf Dimitrina_kovaceva civilden kujju markası aldım çok kullanışlı 250 ye aldık ilerde çalışma masası olaraj kullaniliyomus ddginiz gbi tablası cikiyo süngeri çok iyi dayanıklı
Toprakaren Dimitrina_kovaceva ben bebeğim kini oldum çok güzel ikeanin kine benziyor bi bak istersen çok kullanışlı ve yer kaplamiyor
Dimitrina_kovaceva Akcabeytas Nesrincente pilsan mama sandalyesi yazdım baya çeşit çıktı hangisinden bahsediyorsunuz acaba
Akcabeytas Pilsan. Bizde 1 yaşa kadar onu kullandık tam dediğiniz gibi hem uygun hem sağlam hemde ğzerinde hiç bişi yok
Ays0 Ikea mama sandalyesi istiyordum ama stok durumunu bir türlü çözemediler, guncellenince de kapis kapis gittiği için yetişemedim. Pilsan aldık, icine de e bebekten mama sandalyesi minderi seçtim birbirini öyle güzel tamamladı ki cidden içime sindi.
YgmrDru Kraft hem önü çıkıyo dediğiniz gibi hem hafif her yere taşınabilir iş görür yani hem de fiyatı cok uygun 256 TL Trendyol
Dimitrina_kovaceva gulsnmstf ay onu gördüm de yorumlar kötüydü korktum bi tekrar bakaym teşekkürler 🤩
Dimitrina_kovaceva gulsnmstf aaaa Trendyola kujju mama sandalyesi yazınca 2 model çıkıyor 125 TL acaba o mu ?
ftsdmrhn Ikea antilop tam dediğiniz gibi. Stok sorunu var diyorlar ama ikinci el almıştım, zaten her parçası ayrı ayrı yikaniyo
Dimitrina_kovaceva ftsdmrhn ikea antilop mama sandalyesi yazınca çıkan en ucuz mama sandalyesi 588 TL ve cok dümdüz minderi bile yok bu fiyat herhalde cok rağbet görünce yükseldi 🥲
gulsnmstf Dimitrina_kovaceva ona baktım ama onun süngeri yok süngeri geçtim arası boş ondan değil mis
Birprensesannesiii3850 178 tl trendyoldan aldim minderli 2 gun once geldi biraz oturak yeri dar ama sknti yasamadik uygun oldugu icin ordan tercih ettm annemgldeym o yuzden pahali bseye de gerek duymadim
Dimitrina_kovaceva ftsdmrhn yani ikinci eli cok doğru bulmuyorum bebek ürünü olduğu için korkuyorum bir şey olur diye bu corona zamanı 🥺