duyguarsddn25 Hanımlar bebeğim ayakta saaalanmaya alişti yerine koyar koymaz uyanıyor hamak kullanan var mı tavsiyesini önerisini hamak için söyler misiniz
PrensesimEla duyguarsddn25 bebeğiniz kaç aylık? Benim arkadaşım aldı e bebekten ama bebek hareketlenip dönmeye başlayınca güvensiz olduğu için fazla kullanamadı
Eminedilmen duyguarsddn25 ayakta sallanmaya alıştıysa zor biz hamakta uyutamadık onun yerine ayakta sallama gibi olan beşikten aldık hamak öylece duruyor hiç sevmedi
Melekatak duyguarsddn25 canım ben svava aldım onda rahat ettik bebeğim hamağı hiç sevmedi hiç kullanamadık
duyguarsddn25 plakayerli şimdi uyuyor mu ben de sabaha kadar sallıyorum bırakıyorum 5 dk sonra uyanıyor
plakayerli duyguarsddn25 ayaklarınız kopmamış oluyor hemen uyanmama büyüdükçe olan bişey ama hamaktan alıp başka yere koymadığınız için sarsılmamış oluyor bir de hamakta azıcık hareketlense hemen dokunup sallıyorum geri dalıyor bazen
Zhekelem Bende dolapdan atevin hamak salıncağından aldm henüz orda uyumuyor fakar ayağımda uyutup salıncağına koyuyorum
yookkdahaneler PrensesimEla kesinlikle katılıyorum oğlum şuan 2 buçuk aylık 40 gün BİLe kullanamadım bebek içine çöküyor bi dönse düşer çok sıkıntı keşke almasaydım
Meloo7 Benim var 9 aylık bebeğim ve kullanıyorum sallayarak uyutunca yere bırakır bırakmaz uyanıyordu ama hamakta uyanmıyor
Eminedilmen duyguarsddn25 https://www.umaybebek.com.tr/gold-anne-yani-besik böyle zaten salladığınız da aynı ayakta sallanmış gibi oluyor