Asyaayaz1 pilavustutavuk evet önceden duymuştuk bunu ama hiç açma kapama yapmadık 2 ay önce kombimde bir sıkıntı olmuştu adam çağırmıştık eşim neden oluyor vs sormuştu o anda adam hem açıp kapama yapıyorsanız yapmayın su ısınana kadar fazla yakar hemde bozulma sağlar demişti yinede aklımıza takıldı tabi🤣
pilavustutavuk Asyaayaz1 https://www.instagram.com/iamanengineerr/p/CWQuFJDtZIu/?utm_medium=copy_link Birde bunu okumanızı tavsiye ederim. Burda cok detay yazamadım 😅
Ulku_06 elzem- Makara gibi dolamış resmen. 😅 sinir oldum. Bi ton para oldu kağıt havlu. Temizdi, Düzelttim ve kullandım evet. 🤭🙈
elzem- Ulku_06 Benimki de tam tersi zamdan sonra banyo ya havlu rulo koyma havluya silsin gelen diyor 🤪
Zinnureyn elzem- kurutup rondodan geçirdim hepsini. Galeta unu niyetine köftelere kullanıyorum 😘 Aaa evett bunuda diyecektim kuzum atlamışım 😚💕 Çok faydalı bir post olmus balım Allah râzı olsun ☺️🌸
elzem- leblebiannesi Finishti gördüğüm tablet toz olandan. Altında ki yorumlar da fairy için de dondurup kesin diyorlardı ☺️
Alvindmrkl elzem- elzem- fairy jel gibi olan tabletlerden almayın Bİle aldım hep akmış paketine ve çok kötü deterjan kokusu sinmiş tencereye yağ koydum pilav yapmak İçin deterjan kokuyordu geri iade ettim BİM’in tabletlerinden memnunum marka diye alıyordum fairy ama çok kötü annem camın kenarına koymuş boyayı kaldırmış çok kimyasal
elzem- Deletedmom99886 Evet ne hale getirdiler bizleri, Allah sonumuzu hayır etsin. Akmasa da damlar niyetiyle açtım bi post işte ☺️
Elifkayaa elzem- Bende genelde havuçlar dolapta çok çabuk yumuşuyor ve çöpe gidiyor diye artık havuçları güzelce yıkayıp soyuyorum boş bir kavonaza aldığı kadar yerleştiriyorum ve ağzına kadar su doldurup buz dolabına koyuyorum ve çok uzun dayanıyor 1 hafta ya da 2 hafta kadar tap taze kalıyor benden size nacizane bir tasarruf fikri☺️🤗
pilavustutavuk Elifkayaa Eğer ola ki yumusamissa buzlu suyun içine koyarak eski sertligine geri dönüyormus. Bunuda istagramda okumuştum 😀
elzem- Elifkayaa Ay bunu hemen denicem😘 havuçlarım pörsüyor hemen ya bende hemen rendeleyip havuç tarator yapıyordum. Çok teşekkürler 😘
milenka Elifkayaa poşetin ağzı bağlı olursa havuçlara birşey olmayadabiliyor. Çok aşırı takip edemedim ama poşetin ağzı açıkken daha hızlı bozuluyor
Uzayiko elzem- türk kahvesini içtikten sonra telvesi ile yumurtalı,tavuklu,balıklı yani koku yapacak bulaşıkları yıkıyorum.kesinlikle o sası koku kalmıyor. Yani yumurtalı bişeyi domestos,cif veya sirke ile yıkamaya gerek kalmıyor.
aaayazgc Elektrikli aletleri tuşundan kapatıp fişi cekmezseniz elektrik akımı olmaya devam edermis o yüzden Tv yi mesela sadece kumandadan kapatmayın fişi de çekin
elzem- aaayazgc Eşim hep söyler bunu, bazen unutuyorum ama aklımdayken direk fişini çekerim. Çaycımı en uzaklara sakladım mesela aşırı elektirik tüketiyor çünkü 😘 çok teşekkürler.
Aysecela aaayazgc aynı şey şarj aletleri için de geçerli çok yapıyoruz bu hatayı telefonu şarjdan çıkarıp şarj aletini fişte bırakıyoruz maalesef
ipekile pilavustutavuk calisan biri olsrak bunu yapiyorum ve bir anda elimin altinda hazir yemek oluyor.kesjnlikle tavsiye ederim bende
ZehraSareMom elzem- Valla bir kaç aydır laminant parkeler için yüzey temizleyicisi almadım sirke ve bulaşık deterjanı damlatıyorum böyle devam ediyorum bakalım çünkü fiyatları hem çok arttı hemde çok lazım bir ihtiyaç değil yüzey temizleyicisi bana göre.
elzem- ZehraSareMom Temizliyor, iş görüyorsa neden olmasın onun yerine başka bi eksiğimizi alabiliriz bence 😘 çok teşekkürler