Girlmomsss Deletedmom_36 ay benimde oyle kalem demiuor lem diyor kitap demiyor kit diyor gibi nornal mi acaba
Deletedmom_36 Girlmomsss Bir arkadasimin kizi ayni benimki gibiydi hep boyle devam edicek sandim diyordu birgun kalkti herseyi patir patir konustu diyor. Bende o gunu bekliyorum Ama cok komik geliyor bana konusmasi☺️
Prensimmm52 Girlmomsss benim oğlumda böyle ya tembelmisin annem her kelimenin başını söylüyorsun diyorum eet diyor evet diyemiyor 😂😂
Lavina Deletedmom_36 sizinki anlaşılıyor benim ki sanki işine gelince konuşuyor işine gelmeyince böyle bağımsız ne demek istediğini anlamıyorum
Lavina incidenizzz inşallah bi doktoruma götüreyim içim bi rahat etsin işte bekleyemedim konuştukça üzüldüm normal sanmıştım ben 😌
Pelinn09 Lavina canim bu konusma birazda cene kaslarinin tembelligiylede ilgiliymis dr benim kizima oyle demisti.icebilecegi herseyi pipetle icirin surekli sakiz cignesin pinpon topunu pipetle uflesin dedi bizde ise yaradi istersen sizde deneyin
AslihanElif Deletedmom_36 mesela;Anne u el ye is Anne umut elma yemek istiyor… gibi🥲 Yaaaaa minik❤️ Bebek dili ve edebiyatı öğrenmiş oluyoruz bizde 🥲😍
Deletedmom_36 AslihanElif Kizim konusunca yaninda kim varsa bana donup ne dedi diyorlar😅Bende tercumanlik yapiyorum hemen 😁
DunyaHusna07 Bence gayet normal hiç endişelenmeyin siz zamanla olur ☺️ bizimkide 15 inde 30 Aylik olacak