Birprensesannesiii3850 AmyMom her ay duzenli oluyordum normalde hep one cekerdi sonra 1 hafta gecikti iki aydir ayin 8 nde oluyodum bu ay daha ses yok karin agrisi bel agrisi flnda yasiyorum ama bilmiyorum🤦♀️
Nimetalya Bety bnmde ilk bebeğim iki ay oldu aynı bendede var o korku şu an bnmde günüm.bnde olmadım için için korkuyorum da
Busra7125 Birprensesannesiii3850 benimde 3 gün geçti tüm hamilelik belirtileri var ama test yaptım negatif çıktı
Birprensesannesiii3850 biruykusuzanne ya bnde böyle düsünebilsem keske🤦♀️olursa naparim diye dusunuyorum oyle
Birprensesannesiii3850 biruykusuzanne illqki büyürde tek olunca bakmasi cok zor gercektn kizima anca yetisiyorum
Birprensesannesiii3850 Huzuruuum eşim korunuyor ama yinede ister istemez korkuyorum burda cok seyler gorunce adette gecince bide
Yldrm3105 Birprensesannesiii3850 benimki de 7 aylık daha kazaya kurban gitmek istemem gerçekten şuan adet olunca seviniyorum 😂🤷
Zeyha Birprensesannesiii3850 Aayy been 5.gün olacak gecen test yaptım negatif çıktı ama insan korkuyo pozitife dönmeyeceği ne malum bi yandan stres oluyorum delircem ya
Birprensesannesiii3850 Zeyha cok kotu bir his ya dusuncesi bile her ay adet olana kdar neler cekiyoruz
Pltesmanr biruykusuzanne kız sus benim de bir gün gecikti normal de bugün olmam gerekiyordu olmadım ve içim içimi yiyo aşırı korkuyorum oğlum daha 4 aylık sezeryanla doğum yaptım hayırlısı olsun ama henüz çok ama çok erken
Birprensesannesiii3850 Pltesmanr ya insallah olmazsiniz bu kdar erken riskli sezaryende bn normal yaptm ama yine erken oldugunu düşünüyorum
mom5643 Birprensesannesiii3850 benimde gecikti. Korunuyoruz ama burda korunurken hamile kaldım diyen o kadar çok ki korkuyorum gerçekten. Bi kaç gün daha bekleyip test yapacağım. Rabbim hayırlısını versin inşallah
Birprensesannesiii3850 mom5643 Amin insallah bnde ayni durumdayim korunurken hamile kalanlar kervanina katilmak istemiyorum ama bilmiyorumda
Cigdemsenol Birprensesannesiii3850 1 sene oldu dogum yapalı hala düzen yok. Bazen 1 ay olmadığım da oldu. Bi tuhaf. E zmaan düzelir bilmem. Hamile miyim korkusuyla baş etmek yoruyor 🤣🤣
Birprensesannesiii3850 Cigdemsenol bnde kizim yaşısini bir görseydi ondan sonra ne olursa olsun sknti yok diye dusunüyorum gercekten her ay adet olana kadar neler cekiyorum🌸
Yldrm3105 Birprensesannesiii3850 rabbim en hayırlısıni nasip etsin inşallah ne diyelim tedbir bizden 😀