Halilannesi Kızlar 1 haftalık taze anneyim bebeğimde sarılık var ve sık sık da emziriyorum ama düşmüyor sarılığı kilo alımı falan çok güzel emiyo da ama geçmedi sizde de oldu mu nasıl geçirdiniz?
Haydinn Halilannesi canım yerinde olsam meme mama giderim ve gündüz her saat başı beslerim . Bizim de değerimiz en fazla 12 oldu ve ben meme mama gittim doktor bana da mama ver dememişti hoş ama en kısa zamanda atlatsın diye verdim mama kötü birşey değil sonuçta
MyEternalLoveNoyann Halilannesi benim bebeğim 4gunluk 18derece ile kuveze girdi 1gece yatıp çıktı emzirdikten sonra doktorum gözümün önünde mama verdi bak doymuyor sen doyuyor sanıyorsun ama doymaz sarılığı atlatana kadar meme arkası mama takviyesi yap dedi o şekilde atlattık doktoruna bı danış istersen
Almi21 Halilannesi vişne suyu kaynatıp için bebeğe geçsin iyi geliyor ben öyle yaptım kısa sürede normale döndü sık sık emzirin birde gün ışığında tuttum
Annisno Halilannesi 40 ı çıkınca anca rengi yerine gelmişti yavrumun. Korkmayın bol bol emzirin düzelecek inş 🌼 siz mutlu bebişiniz mutlu☺️
kaganege Bizim değerimiz 16.5 du yattı bir gece mavi ışıkta daha sonrada biraz mama verdik. 10 güne topladı kendini. Değeri cok yükselirse doktor yatış verir,mama ver demediyse sık sık emzirmekten fazla yapacak bir şey yok maalesef
Halilannesi kaganege Haydinn MyEternalLoveNoyann Doktorumuz mama takviyesi demedi bizim 14 çıktı sarılığımız sınır 17 dedi 2 günde bir kan alıp bakılıyo sarılığına ama mama verirsen onun tadına alışıp emmeyi ve sütün tadını unutabilirmiş
Haydinn Halilannesi valla canım bunlar varsayım yani meme reddi sadece biberon kullananlarda olmuyor hoş ben meme mama gittim sağarak verdim biberon çok kullandım ama hiç red yaşamadım siz bilirsiniz tabiki inşallah en kısa zaman da değer düşer miniğin🙏
DurununAnnesiiii Halilannesi cnm kızımında 15 çıkmıştı 2 gün sık sık emzir dedi doktor mama verme sakın dedi ben emzirdim ama mama vermedim düşmedi sarılıgı 17 oldu hastaneye yattık şimdi olsa mama verirdim. En azınfan sarılıgı atlatana kadar. Şimdi hem meme hem mama veriyorum
Prettymom Ben de aynı durumdayim su anda 8 günlük 2. Gun cocuk doktoru gördü cok ilerlememiş sadece basında var sağlık ocağı da görsun artmış derse tekrar getirin dedi. 4. Gun sağlık ocaginda baktirdik yine sadece basında var dediler zamanla geçeceğini söylediler ama içim içimi yiyor ben herhangi bir test yaptırmadim hata mi ediyorum onu da bilmiyorum. Doktor artış yoksa 1 ay sonra kontrole getirin dedi o yüzden test yaptırmayı düşünmedim. Pazartesi günü doktora götürmeyi düşünüyorum. 😔
Bsraaakrs Bende meme mama gittim sarılık olmadı bebeğim bu süreci atlatana kadar verin sarılık olmasından iyidir bence 3 aylığız şuan hala meme mama gidiyoruz sütüm doyurmuyor çünkü şükür meme reddi yaşamadım
1ana_2evlat Halilannesi Bizim değer 18 cikti 2 gün emzir yeniden kan verip bakalim dediler mama verdigim halde 19 cikti 2 gün sonra maalesef yatirdilar 1bucuk gün kaldi gercekten gelince anladim meğer ne kadar sariymis bebeğim yatis olunca o mavi ışık sonrasi resmen bebeğimm bembeyaz oldu. 3 gün sonra yine gelin çıktıktan sonraki değere gore yükseliş var mi diye 7 ile çıkmıştı 3 gün sonra 9 olmustu ama daha gitmedim çocuğum delik deşik oldu ellerinden kan vermekten şuanda meme+mama gidiyoruz ben kendim gozlemliyorum onu birde eklem yerlerini sirkeyle siliyorum gecede sarı ışık taktim acik yatiyor. Çok aşırı sari görürsem giderim diyorum bakalım.
Ikigozumuncicegizeynep Halilannesi bizimde degerimiz 14 tü meme ve mama seklinde besledim gecti cok şukur mama verebilirsinz
meleknur21 Halilannesi 3 ay sürdü sarılık.. Uzamış sarılık deniyormuş mama verdim çocuk kabız oldu mamayı kestik.. Geçiyor yani muhakkak ALLAHIN İZNİYLE..
1ana_2evlat Halilannesi İnan çok tuhaf sekilde artıyor ki ben dedigim gibi mama ve meme verdigim halde. Sizde dikkat edin ve emzirin korkmayın mama da verin sağlığından öte degil sonucta
1bal1badem Halilannesi Dusun benim bebeğime hastanede daha doğduğu ilk gün sütüm gelmedi hemen diye ki normal doğum bile olsa damla damla geliyor hemen hemşire yenidoğan yoğun bakımdan mama getirmişti