Zhnce Bir kqc örnek vermek isterim ama ona da cevabınız hazır olur diye gerek duymuyorum. “ eee her kurum aynı değildir” der işin içinden çıkarsınz
Gerek duymayıp devam etmişsiniz yine ama olsun. Eğer ilgi alanınız olsaydı,çocuğunuzun küçük yaştan alması gerektiği kadarı ile dini eğitim almasını dileseydiniz emin olun ki fazlasıyla bahsettiğim kurumların var olduğunu görürdünüz. Ensar vakfına,tecavüzlere,asıl pisliklerin hacı hocalardan çıktığına takılı kalmışsınız. Ya da işinize böylesi geliyor. Şahsım adına konuşmak gerekirse ben evladımı asla ve katta diyanet kurumlarına emanet etmem. Ama işinin ehlinde sübyan mektepleri var bu kurumlara gitmesini çok dilerim. Evet kendimiz de gerekli eğitimi veriyoruz. 2 yaşında sarı çiçek ilahisi okumayı öğrendi mesela. Babası bebekliğinden beri salavatla uyuttuğu için şu an 3 yaşında ve tam ezberinde çok güzel çekiyor :) yemekten sonra elhamdüllillah der. Namaz kılıyormuş gibi yapar. Velhasıl biz ne yapıyorsak onu yaşar.Olması gerken de budur.. Annene öf dersen Allah yakar,namaz kılmazsak cehenneme gideriz orada ateş var demiyoruz elbet. İlk önce ebeveynler dinimizi çocuklarımıza nasıl öğretmeliyiz konusunda bilinçlenmeli. Okul meselesi ikinci planınızda olsun çok zorlanıyorsunuz çünkü,aklınız karışıyor,ezbere duyduklarınızla korkuyor yanlış kelamlarda bulunuyorsunuz.
Dinine bağlı her insan evladının da çekirdekten islam aşkı ile büyümesini arzu eder. Ve bazı insanlar da vardır ki buna gıcıklanır,sinir olur. 😊
İşte yorumlar tek tek bu insanları ayna gibi gösteriyor.
Irmakprensesinannesi Sizin de cevabınız tam olarak burada.