elfhuma19 Merhaba kızlar 4 ay 9 günlük kızımın kontrolü vardı vegaferon kan ilacını verdiler ama çevremdeki herkes kullanma çok yan etkisi var dedi baktım paraben içeriyor kullanıp skntı yaşayan varmı
Incitanesi6835 elfhuma19 bende bestiron yada fermix alcam icinde 4 yas yaziyor ama saglik bakanligi oyle yazmis diyolar 18 de kontrol var.sorup kullancam suan surup iciyoruz
Nslacar elfhuma19 saglık ocagı verdi kendi doktorum önermiyor baska bi ilaç aldık eczacı tanıdıgıma sordm oda önermiyor devlet resmen elinde kalan ilaçlrı kakalıyor 🤦🏼♀️
Babygirl35 elfhuma19 bizde sağlık ocağı verdi aynısından ama ben kullanmıyorum doktorum başka ilaç verdi adı ferrum onu kullanıyorum aradaki fark nedir bilmiyorum
AsyaEE Incitanesi6835 Fermix verdi dr bizede Bi sıkıntı yaşamadık hergün rahatlıkla yapıyor kakasını da
elfhuma19 Nslacar Deli olucam ya çocuğa bişey olsa hesabını kim vercek kabızlık yaptığı için sıkıntı yaşar diyorlar daha kullanmadım bende herkes sideferi kullanıyo 🤔
Tazeanne53 Doktor Sidefer verdi. Sağlık ocağının verdiklerini önermedi. Ama onu bile kullanamıyoruz doğru düzgün. Püskürtüyor hepsini dışarı.
Nslacar elfhuma19 aynen hiç denemedim bile. Bugun bizede verdide ısımlerini bılmıyorm eşimde kaldı gelince yazarım onuda devlet karşılamıyormuş 80 tlmiş 🤦🏼♀️
Nihanucar Merhaba canım benim doktorumda kullanma dedi kan ilacı bu ay kan testi yapıcak gerek görülürse başlarız dedi bilemedim
Incitanesi6835 AsyaEE bende ikisinden birini dusumuyorum danisimda doktira daha cok rahate derim kac damla veriyonuz canim
Cicegiburnundaanne elfhuma19 hayir hayir kiyafetleri batiriyor verirken yutmuyo bazen akitiyo tukuruyo filan elimde bisuru mendille ugrasiyorum verirken
Minikcivcivim elfhuma19 kullanmayın. Sidefer öneririm ne kabız ne bişi yapmıyor kullanıyoruz iki aydır düzenli. dişleri de karartmıyormuş diyorlar hem.
Minikcivcivim elfhuma19 evet hem kabızlık yapıyormuş hem dişleri karartıyormuş hem de çocuklar tadını sevmiyormuş. Paraben vs içeriyormuş
shachi elfhuma19 sidefer kullandık 1 hafta ishal ve huzursuzluk yaptı. kullanmayı kestik drmuzun yönlendirmesi ile. Çok mu gerekli demir ilacı bilemiyorum?!