kuccukpremsesinannesi Aliye07 @Bademll_eda_ evet şimdi THY müşteri hizmetleriyle görüştüm. Son 6 ay içerisinde covid olduğum için tek doz aşı yeterliymis. Sadece HES kodumun risksiz olarak görünmesi gerekiyormuş. O risksiz görünüyorsa sorun olmaz dediler.
Aliye07 kuccukpremsesinannesi Sevindim, inşallah test de negatif çıkar sorunsuz bir şekilde yolculuk yaparsın. 😊
2205 kuccukpremsesinannesi perşembe sabahı erkenden test vermeniz gerekir cuma günü uçak saatine kadar sonucun çıkması ve negatif olması gerekir. Geçmiş olsun
Smryna kuccukpremsesinannesi annem geliyor yanıma uçak ile 2 asi da yapıldıysa problem değil ama tek asi veya hic asi yoksa 48 saatlik kovit testi istiyorlar obur türlü uçağa almıyorlar. 48 saati geçmemiş olması gerekiyor.
kuccukpremsesinannesi Smryna canım annen hem gelirken hem giderken ikisinde de test yapıyor yani doğru mu anladım
Derin_son kuccukpremsesinannesi ikinci aşı üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyomuş eğer geçmemişse uçuştan 48 saat içinde psr testi yaptırmanız gerekiyor bana böyle dediler ben de test yapıp annemlere geldim on gün önce
kuccukpremsesinannesi Derin_son uçak için özel test mi olması lazım yoksa devlet Hastanesi’nde yaptırsam yeterli oluyor mu peki
Korayyy kuccukpremsesinannesi canım bilet alırken yazıyor 14 yaş ve üstü iki doz aşı olması gereklidir diye
Nazlibebek kuccukpremsesinannesi havaalanini ararsan en dogru bilgiyi verirler aklinda soru kalmaz canim
kuccukpremsesinannesi Nazlibebek Hava yollarıni aradım onlar hes kodunun risksiz gözükmesi yeterli dediler ama bilemedim. Bu kadar insan yanlış biliyor olamaz heralde oraya kadar boşuna gidip birde biletten olmak istemiyorum çünkü 😰😰
Smryna kuccukpremsesinannesi evet canım aşısı 1 olduğu için uçak yolculuğunda test gerekiyor 48 saat lik isteniyor
Nazlibebek kuccukpremsesinannesi koronadan kurtulda canim hayirlisiyla tekrar arar sorarsin emin olmak icin sonradan bi sıkıntı cikarirlarsa havaalaniyla konustuguna dair ses kayitlarini aliyolar zaten siz dediniz dersin bilemedim simdi
kuccukpremsesinannesi Smryna Peki devlet Hastanesi’nde yaptirsam yeterli oluyor mu biliyormusun canım?
Smryna kuccukpremsesinannesi tabiki hepsi oluyor önemli olan 48 saati geçmemiş olması testin devlette 1 günde çıkıyorsa yeterli olur
Smryna kuccukpremsesinannesi T.C. İçişleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu genelgeye istinaden yurt içi uçuşlarımızda “en az 14 gün önce çift doz aşısını (Johnson& Johnson için tek toz) tamamlamış” ya da “son 180 gün içerisinde hastalığı geçirmiş” ya da “süreye bakılmaksızın hastalığı geçirmiş ve en az 14 gün önce tek doz aşısını tamamlamış” olan misafirlerimiz herhangi bir test zorunluluğu bulunmadan seyahatlerini gerçekleştirebilmektedir. Aşısız olan ve hastalığı geçirmemiş 18 yaş üstü tüm misafirlerimizin seyahatlerinden önce en fazla 48 saat içinde yapılmış negatif PCR testini ibraz etmesi gerekmektedir. Hastalığı geçirmemiş, aşısı bulunmayan ve negatif PCR testi sunmayan misafirlerimiz uçuşa kabul edilmeyecektir. Detaylı bilgi için https://www.flypgs.com/faydali-bilgiler/ucusun-icin-bilgiler/yurt-ici-ucuslar-icin-bilgilendirmeler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
Deletedmom99886 Smryna Imm ben aşısızım ve hiç covid olmadım demekki bir uçuşum olsa covid testi yaptıracağım
kuccukpremsesinannesi Vrl 15-16 gün geçmiş oluyor negatif olmuşumdur diye tahmin ediyorum inşallah bir sürpriz le karşılaşmassaam 😰😰