Deletedmom5284 Bizde 2 ay oldu alalı 12 bin tl chester 2 tane, çok büyüktü bizim eve değiştik bi ufağını tekrar 8 bine aldık, ilk koltuklarımızı çok uyguna almıştık 2 senede pert oldu bunlar ömürlük, bi laf vardır ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye 😂
Minikkusuumm 2bebe1ana istikbalden 3 sene önce koltuk takımı aldım 9 bine 8 bine sağlam marka bulduysanız kaçırmayın
serebro 2bebe1ana 8 binse yine iyi 2 ay önce annem için baktık 10binden aşağı elle tutulur birsey yoktu
Littlebird 2bebe1ana ben de istikbalden aldım daha 2 sene olmadı 7 bine aldım şimdi olmuş 11-12. Uygun fiyata hiç birşey kalmadı ki. bizim burada neredeyse het mağaza elden taksit yapıyor o şekilde aldım herşeyimi. Şu anki ekonomik durumda sıkıştırmıyorlarda. En güzeli esnaftan alışveriş yapmak
melegim26 2bebe1ana ikinci el düşünürseniz bende tasindigim için oturma odası takimi satıyorum iki tane berjer var hiç kullanılmadı iki tane uclu var onlar biraz kullanıldı sadece onlar sigdigi için. İstikbal marka
Aynur13 2bebe1ana bence teşhir ürünlerine bakın geçen sene chester koltuk takımını 6500 e almıştım teşhirden hemde hiç bişeyi yoktu yatak odamı 8000e aldım 15000felandı satış fiyatı normalde
2bebe1ana Deletedmom5284 oturma odası çok büyük ne alsam küçük kalacak o yüzden büyük olanları seviyorum onlarda fazlasıyla pahali
Deletedmom5284 2bebe1ana senetle taksit yapıyordu bizim aldığımız yer büyük mağazalar yapıyor internetten bak