Etugc3 bebeklerim doğdu üçüncü gün beni arayıp bebekleri anne bebek odasına alacağız dediler ben tabiki hastanede olduğum için tamam dedim doktorum geldi seni taburcu etmek istemiyorum bir gün daha kalmalısın dedi ben çok iyiyim çocuklarımın yanında daha iyi olurum dedim tamam o zaman dedi ve beni taburcu etti ben ikisini aldım üçüncüsü sonraki gün geldi öyle alismisim ki sanki yıllardır ben bakıyorum ilk kucagima aldiğimda nasıl güzel bir duygu bu allah8m dedim ama o kadar küçük ki düşünün 3 kg bebeği benimkiler onun yarışı ayakları el parmagim kalınlığında ben alıştım hatta sonraki gün başka bir üçüz geldi onlarda sadece ikisini almış diğeri daha yoğun bakım 1 de biz üçte kalıyoruz kadının eli ayağı titriyor nasıl yapacağım diye ben kadına sen söyle kenarda dur benim yaptığım gibi yapacaksın korkma diye tembihledim bebeğin altını degistirdim yerini düzenledim sonrada yerine bıraktım korkacak birşey yok kabulleneceginiz tek şey siz anne oldunuz ve çok guz3l bir duygu anne resimleri anı sabırsızlıkla bekliyorum