Ftmgktg Melis1661 bizimki de öyleydi canım hatta bi miktar beyazlıkta vardı doktor normal dedi 10 günlüktü ama bizimki düzelir dedi
Nurdanhakan Melis1661 yüksek ihtimalle iltihap belirtirdi sünnet ettirmeniz gerekecek ama suan evde yapacağınız sıcak su ile pipisini yıkamak ve bol nemlendirici pişik kremi kullanmak
NhL Melis1661 ben oglumda öleydi 6 aylıkken hatta geri ittiginde içi bembeyazdı doktor enfeksiyon demişti antibiyotık krem tedavisinden sonra sünnet ettirmiştik daha sonra tekrarlamadı .
Usakliomer Melis1661 biz de sunnet ettirirken ogrendik pipi ucunun deriye yapisik olmasiymis idrar atiklari birikip isemeyi zorlastiriyomus. Biz 40liyken yaptirdik iyiki de yaptirmisiz
Karacocuk Usakliomer canım nasıl geçti sünneti hayırlı olsun bu arada. Kaç günde iyileşip toparlandı. Benim oğlumda 5 ay 21 günlük 2 gün sonra sünnet olacak.
Usakliomer Karacocuk sunnet oldugu gun uyusma gecince agladi dr damla vermisti ucuna damlattik rahatladi. Calpol icirdik 2 saat sonra gece de yarim fitil koydum agrisi olur diye. Benimki 40li oldugu icin cabuk iyilesti gorumceminki 6 aylikti dönüp oynadigi icin bize göre birkac gün fark etti ama o da cabuk iyileşti. Çiş cabuk iyilestiriyor tabi solusyon ve krem de sürdük 1 hafta boyunca..
GmzSnn Bence sünnetle alakası yok çünki bizimkide 3,5 aylıkken oldu sünneti ama ara sıra sivilce gibi ucunda kızarık çıkar sonra söner kendiliğinden
Karacocuk BaharErol ayy 😊 hadi hayırlı olsun canım. Yazarsın nasıl oldupunu. Rabbim damatlığını da göstersin inşallah