hunilimomm Katun evet 5 TL zammı birden yapmadılar parça parça yapacaklar mesela bizim mahallede. 2 tane bakkal var 1 taneden fazla vermiyorlar bize 😂😂
yareninannesi888 Katun Niye küçümsüyorsunuz anlamıyorum kadın sigara ekmek yağdan daha önemli demiş sanki o da kendince tükettiği bir ürünün pahasından dert yakınıyor ki haklı eşim tütüne geçeli aylar oldu ama tütün bile cep yakıyor artık sonumuz hayrolsun
Mommy_Bird Katun evet ikimizde içiyoruz ne yazıkki Allah yardım Etsin gerçekten çok zor dönemlerdeyiz daha da kötüleri bizi bekliyo maalesef
UmayGmz Katun gıdaya gelen zamma efkarlanıp yakıyoduk bi tane yaktıgımıza da zam koymuşlar ne etcez bacım cigerlerim bayram edemiyor korka korka içiyoruz 😂
Moonlightttt Hanımlar size bir şey soracağım bebekleriniz kac aylk ve doğduklarında sigara kaç tane içtiniz, sık hasta oluyorlar mi? Ben hamileliğimde içmedim ama doğduktan sonra hastanede yatış sureclerimiz oldu falan derken günde 2 veya 3 tane içiyorum. Bebekler buyuduyse merak ettim 🙃Tiredmother hunilimomm simiyyy Katun UmayGmz
Tiredmother Katun bırakmakta nasıl olcak bilmem 14 yıl olmuş başlayalı hamileliklerimde içmedim ama nasıl bişeyse yine başladım sonradan
hunilimomm Moonlightttt kızım 1 yasını geçmişti başladığım da 4. Aydan sonra arada 3-4 tane içerdim haftada yada arkadaşlarla buluşunca 1 yaşından sonra tamamen başladım ama bu aralar yine bırakmak istiyorum 3-4 ay önce bant aldım o alerji yaptı bırakamadım 😂
simiyyy Moonlightttt emzirirken hiç içmedim hamileliğin son haftası birileri içerken bende alıyodum haftada bir falan oluyodu bu da. Meme emmeyi bıraktı gittim paket aldım. Bişey olmadı sağlıklı bi bebek çok şükür
Nltka GiybetReis ay familia eski fiyattan devam ediyor küçük marketlerde aklınızda olsun 40 lısını 65 e aldım