Katun İçtiğim sigaraya bugün 2 tl zam gelmiş. Ya artık diyecek birşey yok beddua etmek istemiyorum ama ne içelim biz ondan da vergi alırlar
Emirin_Annesi10 Katun ekmeğe aşa dağa taşa zam gelmiş bacım sen tutmuş sigaraya zam gelmiş diyosun. Aç kalıp kuru ekmek yiyeceğimiz günler kapıda farkında mısın😔
Reyna Katun hiç umrumda değil isterse 100 tl olsun sigaraya isyan edene kadar bir ton temel ihtiyaç var
Caglarass Katun Sarmaya geçmiştik zaten. Tütünün kilosuna da 1 ayda 60 tl zam gelmiş. Tezeğe doğru gidicez yapıcak bişey yok 😂
Katun Emirin_Annesi10 ee içiyoruz bacım napıyım 1 gecede gelmiş lanet şaşırdım ben ekmek tüketmiyorum diye ekmeğe gelen zamma aman banane demiyorum
3_bebeli_ana Caglarass hahaha eşimde tütüne geçti 😂😂 aynısı ni o da şöyle di bundan sonra b.. icicez artık onu da duysalar ondan da vergi almaya başlar bunlar diyordu 😂😂
GiybetReis Katun 2gün oldu zam geleli. Biz onu aştık. Tuvalet kağıdını konuşuyoruz bugünün gündemi bu😅
Nltka GiybetReis ay familia eski fiyattan devam ediyor küçük marketlerde aklınızda olsun 40 lısını 65 e aldım
Tiredmother Katun öğlen indim markete sadece bi paket tavuk göğsü mantar ekmek sigara aldım 98 TL para verdim
Katun Tiredmother artık bırakma zamanı geldi sanırım😒hayır sigarayı bıraktık diyelim kii zorr diğerlerini napıcZ
Tiredmother Katun bırakmakta nasıl olcak bilmem 14 yıl olmuş başlayalı hamileliklerimde içmedim ama nasıl bişeyse yine başladım sonradan
Mommy_Bird Evet bende şok oldum bizim bakkal eşime zam falan yok demişti eşim öyle diyordu bugün 20 TL almış sigarayı napcaz bilmiyorum 😏
seldaas simiyyy trendyolda hipp 168₺ ikinciye de %15 indirm var bide 20 lira kupon veriyo mamalara ben bugün iki mamayı 290 a aldım belki almak istersinz
Arzu042 @simiyyy simiyyy hipin 800 gramlık maması mı var ben sorduğumda yok diyorlardı 350 gram olanı kullanıyorum büyüğünü aradım ama yok
Mommy_Bird Katun evet ikimizde içiyoruz ne yazıkki Allah yardım Etsin gerçekten çok zor dönemlerdeyiz daha da kötüleri bizi bekliyo maalesef