Mucize21 kızım bu ayın sonunda 2 yaşında olacak ben de 25 haftalık hamile. Nacizane önerim ikinci çocuk için biraz daha bekleyin. Şimdi hamile kalsanız ikinci bebek doğduğunda ilki 17-18 aylık olacak. En çok sabır ve ilgi isteyen zamanları. Ona yetemeyeceksiniz çünkü tepenizden inmeyecek e küçükle mecburen ilgilenmek zorundasınız, sizden başkası bakamaz. Durdan, yapmadan da anlamıyorlar bu yaşlarda. Kızım anlamıyor yani 🤣 İki yaş krizi var bir de ki benim kızım uyumlu bir çocuk olmasına rağmen bazen aşırı zorluyor sabrımı. Yatsam yatamıyorum, uykum gelse uyuyamıyorum. 😂 kötü bir şeymiş gibi anlattım ama kızım da şimdi oğlumda isteyerek oldu 🥰 ama kolay diyen yalan söyler. 2.5-3 yaş ideal kardeşler arası yaş farkı için. Hem kardeş hem anne rahat eder. Daha geçe kalması taraftarı değilim açıkçası anne rahatlığa alışıyor çocukta kıskançlık başlıyor. Ama sizin için erken olduğunu düşünüyorum. Evet birlikte büyürler ama siz hayattan soğursunuz. Ben kızım 40 günlükken hamile kalmayı düşünüyordum düşünün. Çevremde ne kadar yaş arası yakın iki çocuklu insan varsa yapma dedi. İyi ki onları dinlemişim diyorum ben de.