SelimSongur Ylmzkbra06 ben hastaneye gidip öyle sıra alıyorum canım parayı verince yerler boşalıyor 😂
Ylmzkbra06 SelimSongur hadi ya :) ne kadar peki , gerçi bizim sağlık sigortamız var ama olmadı ctesi bende gidince sorayim:))
SelimSongur Ylmzkbra06 yani Ali beyi öneririm canım çok tatlı ve kibar bir doktor ben Bebeğimin üstüne çok düşüyorum panik atak oluyorum o söz konusu olduğunda , beni bile sakinleştirdi gerçekten 🙂
SelimSongur Ylmzkbra06 valla bilmiyorum canım SSK 85-90 tl herhalde ödemeyi eşim yaptığı için 🤷🏼♀️ bilmiyorum
Cemilev Ylmzkbra06 bizde bi atlatsak biz daha görüşmeye bile gitmedik 😬😬😬 sagol cnm üst solunum yolu enfeksiyonu atlattık cok şükür Kaç aylık oğlun cnm
GUBILIK Ylmzkbra06 Popodan bir sıvı veriyor. Pipisine uyusturucu yapıyor. 10-15 dakıka bekliyosunuz. 10 dk da işlem. Oldu bitti. Sünnetten sonra yarım saat ya da bir saat emzirmiyorsunuz. kremleri mutlaka sorun. 3 krem vermişti.
Ylmzkbra06 GUBILIK çok teşekkür ederim. Yarım saatte butun islem bitmis oluyor yanı. Yanına anneyi babayı alıyor galiba. Tamamdır mutlaka sorucam kremleri:) bazı doktorlar bardak koyduruyomus öyle bisi yaptınız mı.
GUBILIK Ylmzkbra06 Annem , ben ve eşim girdik. Kısıtlama yok. Bardagın lafı bile geçmedi. Kremler sayesinde yapısma olmuyor zaten.
Bartununannesi Arkadaşımın görümcesi ve arkadaşları yaptırmış bize de cok tavsiye ettiler ama uzak bize diye Mustafa Demirelli de karar kıldık