Mervisssmarul barbarosunannesi evet ben şu an hala başta olduğum için değişik yorumları görmek istedim. 😬 Kızımla çok mutluyum gülüyor oynuyoruz ama tek bebişken bile tabikide zor gece sık uyanmalar diş vs vs bunun sonu tabikide yok Allah sağlık versin de işte 2.ye tekrar ne zaman başa sarmak isterim kestiremiyorum. Doğduğu günler hala aklımda şöyle bir geriye bakıyorum çokta hızlı geçmiş bebişim 5buçuk aylık olmuş. Nasıl ya diyorum büyümüş epey. Ama çok tempolu dur durak bilmeden… uykusuz geceler ilk doğduğu hafta… 😅
barbarosunannesi Mervisssmarul evet kesinlikle düşünüyorum da mesela ben rahatıma çok düşkünüm gündüz isim yoksa oğlumla uyurum .onunla her yere gittik bu sene otobüsle ☺️iki çocukla nasıl gezilir uyulur yemek yenir temizlik yapılır bilemiyorum 😄
anayorgunnn barbarosunannesi iki çocuklu olunca ne doğru düzgün yemek yeniyo ne temizlik ne başka bişey ben kendmi unuttum resmen .. zaman kaomiyor bana şuan bile sallıyorum uyusun diye gözlerimden uyku akiyo. Gezmek neydi onu bile unuttum normal de gezmeyi çok seven ben evin içinde akşam oluyo hemen
Tazeanne0134 Mervisssmarul inan 4 yaş bile olsa zor emin ol 7 yaşta olsa zor 10 yaş olsa da zor o yüzden bence en güzeli en az 2-3 yaş olması lazım
Ayseoztrk57 Kızlar aze tavsıyem aklımz varsa 2. Yapmayın😂😂 Bn korundumda ne oldu ılk oğlum 16 aylık ikinci 2 aylık nasl 😂😂😂 Dünyam şuğrum karşıtı anam neye yeteğceme sasrdım akşama kdr dön anam dön 😂😂 ama olsun zor sonunda bn rahat edcm büyüdüklerinde ınsAllah😊
Tazeanne0134 Mervisssmarul bak şimdi 16+0 haftalık hamileyim oğlumda ocak ayında 2 yaşını dolduruyor inşallah zor mu evet zor ve dahada zor olacak elbet ama her dönemde zor olacak o yüzden en güzeli küçükken büyütmek büyüdüklerinde rahat etmek
Binnur94 Mervisssmarul bence bebeğin 5 yaşına gelene kadar 2. Çocuk düşünme 😂😂1,5 -2 yaşlarında çocuklar çok yoruyor insanı
Mervisssmarul Binnur94 bende öyle düşünüyorum ya benim enerjim olmazsa kendime de kimseye de faydam olmaz ki…
anayorgunnn Mervisssmarul aralarında 6 yaş olmasına rağmen o kadar çok zorlanıyorum ki. Çok zor tahmin ettiğimden de.. yaş aralığı pek olmayanlar nasıl dusunuyo nasıl bakiyo anlamış değilim
3MelekAnnesi3 Nesya benimde oglum 9 aylıktı ögrendigimde 1 aylıkmıstı 2.bebegim suan biri 21 aylık biri 4 aylık bugun 5 te yattım 7 de uyandım 2 saat uyku ile duruyorum 😂