Deletedmom6262 Ben hep cırtlı bez kullanıyorum 3 numara kullanıyoruz şuan külotlu bez da varmış daha yeni öğrendim acaba o dahami rahat diye düşündüm cırtlı bazen bacaklarıni sıkıyor kulotluda dahami rahat eder bebişim kullananlar varmı o pahalimi cirtliye göre
Medusafer Deletedmom6262 büyük kizim 16 aylık 3 buçuk aylıkken başladım kulot beze çok rahat küçük kızıma da başlıcam yakında
VERA19 Deletedmom6262 Külotlu bez daha rahat kesinlikle fakat kışın cırtlı bez kullanıyorum ben.Külotlu çorap ve taytı çıkarmadan cırtlı bezi değiştiriyorum,ama külot bezde ne varsa çıkarmak gerekiyor Buda kışın zorlaştırıyor işleri😃
BaharBebek34 VERA19 külot bezi yanlarından yırtarak çıkartırsanız kıyafetini çıkarmamıza gerek kalmaz☺️
susunbebekuyuyo Deletedmom6262 2,5 aylık kızım külot beze geçtim evet daha rahat ayaklarını haraket ettirebiliyor bence
Bebitomm Denemek amaçlı külotlu aldım 5/9 kilo arası kilomuz şuan 7 olmasına rağmen bez özellikle bel kısmı çok iz yaptı ayarlıyamıyorsunda o sebeple bittikten sonra cırt cırtlıya geçeceğim
mry0909 Deletedmom6262 kızım bir yaşındayken çok hareketli olduğu zamanlarda asla bez takamazdim o zaman baya kullandım. Kullanım açısından aşırı rahat ettim ben. Tek sıkıntı kıyafetlerini sürekli çıkarmak zorunda kalıyorsun
BaharBebek34 Mbal ayy evet tabii😇 çıkarmadan olmaZ😂😂🤦🏻♀️ Biz hep yazda yaşadığımız için elbiselerde sorun olmuyor tabii🤣
Eminos Deletedmom6262 ikisinide kullaniyorum ozellikle gece kulot bez bagliyorum boyle sanki daha rahat gibi geliyor bana
Ozbek42 Deletedmom6262 ben sunan 6 numara klüot kullanıyorum onun dısında hep cırtlıydı.. artıları gece sızma bez kayması vs olmuyor. Ama külot bezi her giydirmede pijaması cıkaroyorum mesela dısarda cırtlı bez daha pratik bana göre. Hele bebiş hareketlenince alt degiltirme pijama giydirme baya zahmetli oluyor .. büyümüş çocuga külot bez daha iyi ama dışarı çıkarken falan cırtlı takıyorum 😄