Elizbalim07 Doğum yapalı 2 ay oldu dün ilk reglimi oldum ama çok aşırı kanamam var sizinde böyle oldu mu yani ped dayanmıyor 10 dk bir ped değiştiriyorum dolup taşıyor resmen
Archmomm Elizbalim07 ayyy bende 4. Ayımda sütüm kesilince regl oldum . 4. Reglim oldu ve hala çok yogun ayın 20 sine kendi doktoruma randevu aldım artık başedemiyorum . Depend kullanıyorum o bile bazen yetersiz geliyor . Yani yanlız değilsin 😥😥
Defneem Elizbalim07 Benim daha 40im çıkmadan adet oldum 36. Günde ama normal ağrım da yok kanama da her adetim gibi oluyor
Rubab_Mommy Elizbalim07 Agrim cok olmadi ama kanama coktu.10 gune kadar kahverengi lekenme şeklinde devam etti
Tazeanneg Elizbalim07 ağrı yaşamadım ben ama 7 gün falan aşırı kanamalı sürdü baktım olmuyor hasta bezi kalmıştı doğumdan geceleri onu koyuyordum
Elizbalim07 Archmomm anladım valla ilk kızımda böyle olmadım bunda böyle oldum aşırı ağrım var bide başa cikamiyorum resmen 😏
Elizbalim07 Defneem ay ne güzel valla ağrı kesici içmekten mafoldum ağrım yine geçmiyor kanamam desen ped dayanmıyor
Merlinlin Elizbalim07 aynen öyle oldu. 4. Kez oldum ben yine aynı. Harika bence çok güzel hafifliyor insan. 8 Ay olmamıştım dile kolay 🤣
Elizbalim07 Merlinlin valla o kadar şiddetli ağrım olmasa kanamayı bende pek umursamicam ama ağrı mafetti beni 😏
Defneem Elizbalim07 doktorunuza kontrole gittiniz mi ben konuştum iki aya kadar normal dedi ama siz yinede bir sorun bence
Elizbalim07 Defneem yok gitmedim canım daha 3. Günüme girdim 1 hafta böyle devam ederse gidiyim diyorum
Defneem Elizbalim07 Gitmeseniz bile arayabilirsiniz veya mesaj atabilirsiniz takibinde olduğunuz için anlayacaktır durumu