Yorgunbayan14 elifineylulu 𝐜𝐚𝐧𝐦 𝐧𝐚𝐬𝐢𝐥 𝐨𝐥𝐮𝐲𝐨𝐫 𝐩𝐭𝐭 𝐠𝐢𝐝𝐢𝐩 𝐧𝐞 𝐝𝐢𝐨𝐳 𝐝𝐞𝐭𝐚𝐲𝐥𝐢 𝐲𝐚𝐳𝐚𝐫𝐦𝐢𝐬𝐧𝐳 𝐞𝐬𝐢𝐦 𝐝𝐚𝐡𝐚 𝐨𝐧𝐱𝐞 𝐞𝐞 𝐝𝐞𝐯𝐥𝐞𝐭 𝐛𝐚𝐬𝐯𝐮𝐫𝐮 𝐲𝐚𝐩𝐦𝐢𝐬 𝐭𝐢 𝐚𝐦𝐚 𝐡𝐚𝐥𝐞𝐧 𝐜𝐯𝐩 𝐲𝐨𝐤 .
elifineylulu Yorgunbayan14 Eğer olumlu yanıtını aldıysanız PTT ye gidip sıraya giriyorsun sıra gelince kimlik ve HES kodu söylüyorsun sistemden görünüyor zaten veriyorlar parayı Cevap yoksa bişey diyemem ama canım olumlu cevapta alınıyor para
Milamoms elifineylulu Ben 144 dü aradım ama yok yardım başvurusu görmüyorum falan dedi ama e devlet üzerinde yaptım ve sonucuna olumlu tamamlandı yazıyor anlamadım şimdi
elifineylulu Milamoms benim bildiğim bu sekildeyken yatıyor canım eşin yakınlarda PTT varsa sorsun gidip
Milamoms Arkadaşlar ben 4441788 i aradım PTT çağrı merkezi orada direk diyor zaten adıma yatan sosyal yardım sorgulama için TC girdim sosyal yardım desteğiniz bulunmamaktadır diyor
Milamoms Milamoms Kizlar üstte çıksın diye tekara yazıyorum e devletten 1 haftadır olumlu diyor ama henüz yatan bişey yok 144 di aradım başvuru gözükmüyor diyor nasıl oluyor bu
Lina34 Milamoms Nasıl yardım yaptınız banada anlatrmsnz bende yapmak istiyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum nerdeb yapacam
Domino Milamoms Ay cnm benim esime de olumlu olmuş kabil edildi yazıyor ptt ye gönderdim bi sorsun bakalim 10 gun olmuş onun da. senin hesap numaran vs var mi ? bi bak para yatmış mi