Milamoms Kızlar e devletten sosyal yardım başvuru hizmeti kısmında yardım başvurusu yapmıştım şimdi başvuru sonucuna “ olumlu tamamlandi ” yazıyor şimdi anlamadığım para yardımı mı yapılacak erzak falan mı bilen var mı
Umii Milamoms sosyal yardima basvuru icin nasil bir sart gerekiyor acaba evde calisan biri olunca basvuru oluyor mu acaba
Katy gulcanemin cok önceden basvuru yapmıstım ama bu sekilde değil. İsim vermiim şimdi bi partinin kadın kolları başkanı süreci hızlandırmıstı hemen sonuçlanmıştı
Milamoms Umii olmuyor sanırım benim eşim askerde o yüzden başvuru yapmıştım eve giren gelir asgari ücretin 4/1 den az olması gerekiyormus
Milamoms Katy Benim ilk basvurumu eşim askerde evimin kira olmasına rağmen reddettiler bende cimere yazdım hemen sonra tekrar kararı değiştirip olumlu yaptılar
Katy Milamoms haketmeyen o kadar cok kişi alıyor kii. Neler gördüm neler yazık vallahi. Hakkınızı arayın iyi yapmışsınız
Milamoms Katy Kesinlikle cimere de aynen böyle yazdım reddetmek için gösterdikleri sebebi öğrenmek istiyorum vs 2 gün sonra olumlu diye değiştirdiler
elifineylulu Milamoms Hiçbir yeri aramana gerek yok canım onlarda aramaz 1000 yada 1100 TL para yardımı yarın kimliğin ile pttye gidip paranı alabilirsin
Yorgunbayan14 elifineylulu 𝐜𝐚𝐧𝐦 𝐧𝐚𝐬𝐢𝐥 𝐨𝐥𝐮𝐲𝐨𝐫 𝐩𝐭𝐭 𝐠𝐢𝐝𝐢𝐩 𝐧𝐞 𝐝𝐢𝐨𝐳 𝐝𝐞𝐭𝐚𝐲𝐥𝐢 𝐲𝐚𝐳𝐚𝐫𝐦𝐢𝐬𝐧𝐳 𝐞𝐬𝐢𝐦 𝐝𝐚𝐡𝐚 𝐨𝐧𝐱𝐞 𝐞𝐞 𝐝𝐞𝐯𝐥𝐞𝐭 𝐛𝐚𝐬𝐯𝐮𝐫𝐮 𝐲𝐚𝐩𝐦𝐢𝐬 𝐭𝐢 𝐚𝐦𝐚 𝐡𝐚𝐥𝐞𝐧 𝐜𝐯𝐩 𝐲𝐨𝐤 .