Havuclumama bikerem yaa çok tatlı ya gerçekten kız için bulursam alacam nerden aldınız. Görsel için de çok teşekkür ederim ❤
bikerem Havuclumama rica ederim,Ankara nata vega vicco mağazasından aldim. 14 aylik bot giymeyen bir oglum ve ayakkabi hastasi koleksiyincu bir annesi var🙈 bunun kadar hafifini hayatimda gormedim o kadar deyim. Bi de bunun yazlik olanini aldim bulmusken.
Havuclumama bikerem ya çok güzel valla bende akayim 😄 sever görünüşü bile hafif gibj bu model kız için inşallah bulurum
Havuclumama bikerem mağazası bana yakın hafta sonu bir gidip bakayım numarasını aynı mi almak. Lazım yoksa aynı numarayı olur mu canim
bikerem Havuclumama 1 numara buyuk aldım cunku kis basinda aldigim simdi olmuyor,2 ay sonra bi daha almayim diye😁 bi de kalin corap ile denettik ve 1 numara büyüğünü uygun girdu satis danismanlari da
bikerem Havuclumama nata vegadaki vicco mağazasi outlet,muhakkak sizin sehrinizde de vardir. Bu yuzden cok modeller oluyir( tum magazada devami olmayanlar geliyir). Ve fiyatlari magazaya gore neredeyse yuzde otuz uygun. Aklinizda olsun🤗
Ates_mami Havuclumama twigy den aldım oğluma. Yağmur botu. İçi yün. Şu geçmiyor çünkü o botu giydiğinde nerde su varsa içinde yürür. Sıcak da tutuyor. Baya da hafif yok gibi. Bı bakabilirsiniz