Gunesay Helloduruko benim kızım 11 aylıkken falan yanağımı ısırmaya ve sarılmaya başladı ama öpücük asla yok 🥲 ben de merakla bekliyorum. Uzaktan muah yapıp kaçıyo 🥲
Helloduruko Gunesay bizde sarilma ve isirmada yok isste 🥴insallah en kisa zamanda opucuklere bogarlar🥰🙏
Helloduruko mina00 evet tam 12 aylikti yurumeye basladiginda😇tavsiyelerinize uyacagim bakalim neler olacak😍
mina00 Helloduruko masallah, benımkı daha yurumuyor serbest sımdı sımdı az az adımlıyor. Tutup gezıyor yurume arkadası ıle gezıyor. Malesef kucukken 3 ay bandajda kaldı kalcası
Helloduruko bikerem yaa masallah kuzuyaa😍 Bence biraz karakterleriyle alakali yaa 😆benimki cok temas sevmiyor sanirim ,kendi sarilmio biz sarildigimiz zaman bizide ittiriyor🤣🤣🤣
bikerem Helloduruko krsinlikle dogru dediginiz cocugun mizacina da bagli. 11 yasinda kizim var hic sevmez dokunmayi öpmeyi. Bu uasta hala ciddi ve resmidir😁 oglum da sirnasik yakalasin yeter ki
semaahmet Helloduruko 13 aylık kuzum bana opturuyo ama başkasına asla opturmez oğlum kızım 4 yaşında asla sevmez opturmeyi😁😁
AsilZeynepp Helloduruko kenfi kendini biyerlere carpiyor bende opiym gecsin diyorum opturuyor, sonra bende uf oldum diyorum oda beni opuyor 🥲😁 16ayliktan beri böyle , hatta ayagi yara olmus biraz dk basi opturuyor bana
iki_prens_annesi_ Helloduruko bebekten bebege degisir bence ama benim oglum tam taroh bilmiyorum ama 2 3 aydir öpüyor hatta istedigini yaptirmak icin oper genelde mesela disariyi gosterip del del diyip oper 20 aylik suanda 17 18 aydan beri öpüyor
Helloduruko iki_prens_annesi_ oyy masallah🙏 genelde 16 aylik falan diyor herkes daha zamanimiz varmis, bekleyelim bakalim🙏🤩
semaahmet Helloduruko Aynen cnm kesinlikle oğlum ben öpsem hiç bir tepki vermez ama başka öpsün bana gelir onu şikayet eder😁😁
iki_prens_annesi_ Helloduruko biraz daha aklı kessin o zaman görün acaip akilli bu bebekler maşallah hepsi büyümüş te küçülmüş gibiler